735 podrzava bezicno punjenje, 730 ne.iLuka napisao:cekaj, razlika je u LTE i u toj opciji dual sim? 735 je 4G i dual ili kako?
Nokia Lumia za mene :)
Re: Nokia Lumia za mene :)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
miodrage hvali bezicno punjenje, ali ja jos ne razmisljam o njemu na svojoj 930. Umesto toga, da su povecali bateriju, pa i za 5%, bilo bi korisnije. Bar meni.
E ljudi hvala vam puno, odlicni ste
Onda 735 i nema vise razmisljanja
Te notifikacije mi i nisu toliko znacajne, na ovom telefonu mi se desilo da mi se poruke izgube, pa sam prezivjela
Hvala jos jednom

Onda 735 i nema vise razmisljanja

Te notifikacije mi i nisu toliko znacajne, na ovom telefonu mi se desilo da mi se poruke izgube, pa sam prezivjela

Hvala jos jednom

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
1808, pa ja bas nisam tolika cepidlaka kao ti, ali mogu da budem. Recimo neki Android telefon, koji ne spada u najjace modele, ce taj isti Viber otvarati toliko da ce da mi naraste brada. A moze da otvara isto toliko i imenik, poruke, call history... za sta bi mi doslo da ga zalepim u zid, i napravim fresku od njega na istom.
Zbunjena, odlicnu odluku si donela, ako imas bilo kakve nedoumice, pitanja i ostalo, pitaj u odgovarajucoj temi
Zbunjena, odlicnu odluku si donela, ako imas bilo kakve nedoumice, pitanja i ostalo, pitaj u odgovarajucoj temi

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Da se prikljucim diskusiji i dam glas za Lumia 735. End of story
.