Šta misliš da razmotriš SE K750, cena mu je dosta pala, a ima stvarno fenomenalne mogućnosti. Ne znam da li su ta Motorola ili Samsung po ceni slični kao SE K750, ali razmisli i o njemu (on ima i izmenjive memorijske kartice i još štošta).
ehh nevidljivi, pa i ti nadje telefon koji je duplo skuplji od oba navedena , ali zato i jeste mnoogo bolji , i ako imas dovoljno kesha i ja to ga preporucujem , a ako ne onda neki od ovih telefona:
motorola e1 , koja je trenutno best-buy za 110e http://www.mobilnisvet.com/mobilni/843/Motorola/ROKR-E1
SE K750 je ninja od telefona,i cena mu jeste pala,ali ne toliko da za mene bude pristupačan!
Otvoren za još koji predlog,a u međuvremenu jedan savet želim.Brat mi je izuzetno poslovan
čovek koji dnevno potroši sigurno sat ipo na razgovore mobilnim telefonom.E sad on bi svoju staru
3510i da menja za nešto drugo,ponavljam treba mu nešto sa dobrim prijemom,dobrom baterijom,email klijentom,bluetooth-om,dosta memorije i masa opcija itd,a da cena bude ispod 200e!
Meni na pamet pada samo nokia 6600.A?
slazem se sa Dexterom ..... ne znam da li za 200 e mozes naci bolji i funkcionalniji telefon od 6630 .... jedino sto mu baterija ne bi bas potrajala ..... ali ne bi ni na 6600 ...
slazem se sa ovima sto su ti predlozili 6630 , za te pare neces naci bolji telefon , mada tu je i mpx220 , koji je slican sa 6630 , a jeftiniji je za 50e od 6630 razmisli da li zelis symbian ili WM
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.