SE T610 vs N6610i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 15. Avg 2004. 02:15

SE T610 vs N6610i

Post od sova »

Sto se tice funkcija ova dva telefona skoro ih sve znam i tu definitivno SE bije nokiu. Dizajn kod oba telefona mi je simpatican... Cula sam da SE je malo spor i los sa prijemom signala :( U svakom slucaju vise sam za nokiu nego za SE jer vec godinama sam imala nokiine telefone i bila zadovoljna sa njima. Kod telefona je ipak najbitnija baterija i prijem signala te pouzdanost u radu. Telefon kupujem na "duze staze", koja je Vasa preporuka? Hvala unapred :)

Koko Bil
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2004. 11:21

Post od Koko Bil »

Nokija u svakom slucaju!

Ne znam zasto ali cinjenica je da sa nokijom ima najmanje problema. Svi ostali pre (ako ih vise cimas) ili kasnije (ako ih manje cimas) krecu da se zakucavaju, gase, blokiraju,... Izgleda da nokija ima najbolji softver za "preradu".

Pa i nevezano za to secam se da mi je toliko hvaljeni t610 predstavljao jedno od zescih razocarenja kad sam konacno spustio sape na njega. Posle toliko blistavih recenzija koje sam procitao, cekao sam citav minut da promeni temu. O raznim bagovima da i ne govorim. O T630 bi se vec dalo razgovarati, ali ako preferiras nokiju, izbor ti je lak.

Pozdrav!

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Mislim da je nokija autonomija i da je laksha za snalazenje...
Mada mislim da ne mogu da dam opjektivno mishljenje jer sam vec neko vreme nokija fan. :mrgreen:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

TheDunc
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 13. Maj 2004. 22:08

Post od TheDunc »

i ja sam nokia fan ali sam u ovom slucaju za SE...
t610 - bluetooth, ir, monphun, java, veci display (65000 boja,sto se poznaje kod fotoaparata i igra), 2mb memorije, 32 kanalne melodije
6610i - ir, java, 4000 boja, 4mb memorije(ako se ne bunim...) 4 kanalne melodije ...

mada kod nokie baterija traje duze i laksi je meni (pregledniji)...
...don't happy, be worry...

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sova »

Znaci Nokia! :D Ufff! Tnx. Do pre dva dana sam bila 80% (posto nigde ne mogu da nadjem 3660) za T610, veoma funkcionalan a uz to i jeftin... a onda sam juce slucajno na netu naletela na neki hrvatski forum gde je lik sa N6310i presao na SE T610 - i ima sta da procitam 14 stavki koje mu smetaju na SE a on kaze da su mnogo bolje odradjene na Nokii :? Uglavnom su bile vezane za meni, kako je on neorganizovan u odnosu na Nokiu :( Steta!

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

A i ljudi su pricali kako je 6310i spor, a teko onda kako je T610 spor... MOzes i da zamislish...

Naravno, Nokia pravi jako kvalitetne telefone... I vrlo paze sta izbacuju na trziste... :) :) :)
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Bas je meni ono sto je meni bolje na se t610 nego na nokii, jer je lepsi, pregledniji, i grupisan onako kako je najlogicnije, a ta dva telefona ne mogu da se porede, jer se ima 65k a nokia 4096 boja, manju rezoluciju, nema bluetooth, mms je 45 kb max kod 6610i a kod SE 100kb, nema pop3, vec mu je e mail preko sms-a, SE ima duze dugacke poruke, java je midp 1.0 za razliku od 2.0 SE, nokia nema glasovno pozivanje... ima ovog jos!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Nokia 6610i, ali u koliko bi se poredili Z600 i ova Nokia, ili T630 i ova Nokia, onda bih se svakako opredelio za SonyEricsson(ne T610, već T630/Z600). :D
U susret novim izazovima...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ja imam i T610, telefon je odlican, samo ima PREMALO memorije. (pa pazite, samo jedna tema zauzima od 20-30 pa i do preko 100kb, slika s fotoaparata oko 20, igre 30-100...) A telefon uopste nije spor, ako ti ne smeta samo 2mb memorije (u odnosu na nokiu koja ima 4.5 i nema ovoliko mogucnosti da ti treba dosta memorije, slike zauzimaju 10-15kb, igre takodje manje, i melodije) a SE jos ima i screen saver i sve tako da mozes da imas u memoriji samo ono sto trenutno koristis... inace na oko 80kb ti broji kao da nemas vise prostora ni za shta. Poz

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sova »

Hvala na pomoci, ipak sam nekako na kraju nasla N3650 i kupila je cena je bila za 15ak evra skuplja od 6610i ali su funkcije mnogo bolje. Isplativ telefon :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Napravila si pravi izbor, 3650 ne moze ni da se poredi sa ova dva moba, osim po dizajnu, dje nema price... :lol: Inace po funkcijama, no comment, dovoljno je samo pomenuti da 3650 ima Symbian... :P

Ferrari F430
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08

Post od Ferrari F430 »

stefank napisao:Napravila si pravi izbor, 3650 ne moze ni da se poredi sa ova dva moba, osim po dizajnu, dje nema price... :lol: Inace po funkcijama, no comment, dovoljno je samo pomenuti da 3650 ima Symbian... :P
Potpuno se slažem...

Odgovori