Sto se tice karakteristika, mana i prednosti pomenutih telefona toga je bar ovde bilo i vise nego dovoljno. Ali opet mi to nije pomoglo da donesem odluku. Jer svaki od ova tri telefona za mene ima neku prednost na osnovu koje bih ga pazario a opet nema ono sto ima ovaj drugi i tako u krug. Ali posto bi mi kupovina nekog od ova tri telefona bila samo prelazno resenje resio sam sam da uzmem onaj koji cu kasnije najlakse da prodam i izgubim najmanje ulozene love, dok ne padnu cene ovih novodolazecih Symbian telefona!
Sto mi odmah namece zakljucak da je najlogicnije da uzmem neku od Nokia jer koliko mi se cini Nokia mnogo bolje drzi cenu i lakse se prodaje kao polovnjak, ako se ne varam?!
Ali opet Motorola MPX220 je unikatna i dobro drzi cenu i cak je skuplja kao polovnjak nego li nova(sto je apsurdno

Ali me plasi da je to samo trenutno i da ce joj cena jako brzo abnormalno pasti...
Opet 6630 je best buy telefon i ima ga najvise po oglasima kako polovnjaka kako novog i go tovo sam siguran da bih ga kasnije najlakse prodao..ali opet ono ali, njega bih uzeo kao poslednji izbor, jer su mi favoriti 3230 i MPX220...
Koje je vase misljenje po ovom pitanju iako sam sam donekle sebi odgovorio?
Sta da pazarim,znaci uzeo bih polovnjaka starog par meseci,eventualno nov telefon ako bas be nadjem neki dobar polovnjak, a da kasnije kroz 6-12 meseci mogu najlakse da ga prodam?