iPhone 5c 8GB vs. iPhone 5c 16GB
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Re: iPhone 5c 8GB vs. iPhone 5c 16GB
Evo ako je raspoložen da mu ponudim moj iphone 5s
Ki nov, full pakovanje, space gray. 300 evrica i da se izljubimo ko ljudi.

- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Ja uporedo koristim 5c i 5s i mogu da vam kazem da su razlike beznacajne (za mene).
Ono sto ja najvise koristim je e-mail, browsing, viber, telefoniranje, navigacija, pregled office i auto cad dokumenata, fotografisanje, malo youtube-a...
Probao sam i neke lakse igrice, tipa angry birds i performanse su identicne.
Ono sto ja najvise koristim je e-mail, browsing, viber, telefoniranje, navigacija, pregled office i auto cad dokumenata, fotografisanje, malo youtube-a...
Probao sam i neke lakse igrice, tipa angry birds i performanse su identicne.
Mnogo je jaci hardver na 5s, medjutim 5s je bolji ako nista sto ce duze imati podrsku i sto ce duze raditi
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
A taj jaci hardver ces iskoristiti za 3D modeliranje mozda?! 
U sustini, sto se hardvera tice, manja je razlika izmedju 5s i 6 nego izmedju 5s i 5c, samim tim mislim da ce 5s imati podrsku jos duuugo, pa pogledaj samo 4s, prosto je neverovatno da ce telefon te starosti dobitu update (kakav-takav) na najnoviji ios.

U sustini, sto se hardvera tice, manja je razlika izmedju 5s i 6 nego izmedju 5s i 5c, samim tim mislim da ce 5s imati podrsku jos duuugo, pa pogledaj samo 4s, prosto je neverovatno da ce telefon te starosti dobitu update (kakav-takav) na najnoviji ios.
Hardver je i bolja kamera, otisak prsta. To sve vuce duzi update, vise aplikacija.
A ko ganja tu velicinu ekrana moze se mozda jos strpiti pa vidjeti da li ce biti sta od 6c. Nagadja se da ce hardverski biti identican 6ici.
A ko ganja tu velicinu ekrana moze se mozda jos strpiti pa vidjeti da li ce biti sta od 6c. Nagadja se da ce hardverski biti identican 6ici.
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Ako 6c bude odradjen kvalitetno kao 5c i bude imao hardver kao 6 i bude velicine oko 4", necu ni pogledati 6s. 

6c je jos samo nagadjanje. Jedan dan kazu ide, drugi ne ide:) jedni kazi bit ce kao 5s samo u plastici (bile su i slike), drugi kazu bit ce plastika ali po hardveru kao 6, treci kazu kao 6 samo manji. Jedino oko cega se slazu je da bi trebao biti 4"
Да ли игде могу узети полован iPhone 5S до 300 евра? Ако неко зна где слободно нека ми јави. 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
bsk2b, par postova iznad... 

Zmajbb napisao:Evo ako je raspoložen da mu ponudim moj iphone 5sKi nov, full pakovanje, space gray. 300 evrica i da se izljubimo ko ljudi.
Послао сам му поруку, на прву је одговорио, на другу није већ пар дана!
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Sigurno si mu trazio da ti da na 12 jednakih mesecnih rata