Šta posle Samsung Galaxy S2 do 120-130eur?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Re: Šta posle Samsung Galaxy S2 do 120-130eur?

Post od Yoht90 »

Sony m2 [emoji6]

ivica122
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Jan 2014. 18:46
:: Sony Z1 Compact

Post od ivica122 »

Porucio G2 Mini :), 2 meseca star, bez tragova upotrebe, fabricki paket, sve unutra, pa i slusalice :), 110eu. Citao sam testove na netu koji kazu da je baterija odlicna, kao i kvalitet razgovora a to mi je definitivno jedna od najbitnijih stvari. Ostatak telefona je vrlo zadovoljavajuc, kamera prilicno dobra i tu mi je jos GPS bitan, sve ostalo manje. Jedino ta rezolucija kvari ceo paket, al to mi nije prioritet, tako da mislim da cu biti zadovoljan telefonom. Videcemo, stize u utorak.

Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
:: Huawei P8...

Post od Cinderella »

Mislim da ces biti zadovoljan. Moja mama ima g2 mini od nove godine,pa sam bas imala prilike da se igram sa njim. Telefoncic je lep,lepo lezi u ruxi,nista ne skripi,ne krcka.Kamera sasvim ok,displej takodje. Baterija fenomenalna,zaista najbolja stvar na samom telefonu je njegova odlicna baterija,koja me je zaista bas prijatno izmenadila.

ivica122
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Jan 2014. 18:46
:: Sony Z1 Compact

Post od ivica122 »

Eto, iz prve ruke :), hvala, tome se i nadam i kao sto rekoh, jos da je kvalitet razgovora na dobrom nivou, ja zadovoljan :).

Evo, da ne bih pisao dva posta za redom, u ovom cu da napisem, ja vrlo zadovoljan telefonom. Bas mi je lego odmah, a ekran je bolji nego sto sam ocekivao, primetno bolji nego na S2. Baterija neuporediva :), kamera malo bolja, zvuk u slusalici i signal - prijem poziva primetno bolji. Dobio sam u svakom slucaju vise nego ocekivano. Poredeci sa Xperia SP, koji sam koristio pre S2, Xperia ima bolji ekran, slicnu bateriju, malo slabiji prijem ali ipak odlican prilikom razgovora i kod Sony-ja su slisalice za klasu bolje. Eto, to bi bila moja zamerka na G2 Mini, slusalice :), toliko za sad.

Odgovori