Pozdrav svima, planiram da kupim telefon do 420e koje su vase preporuke? Bitno mi je da je telefon brz, pouzdan, bez bagova, da ima dobru kameru. Razmisljao sam o lg g4, ali bih voleo da cujem vase predloge i misljenja Mozete predloziti vise modela za tu kolicinu novca, hvala!
Okej hvala vam, jos jedno pitanje . Da li mislite da vredi 'rizikovati' i uzeti polovan note4 ili ici na nov g4? I ako se odlucim za note, gde je najbolje traziti polovne uredjaje? Na ovom sajtu?
G4 ako hoces nov imas za 400€. Note 4 takodje odlican uredjaj ali nov skuplji oko 100€ i po meni ne vredi tolike doplate. Ako nadjes neki perfektan star mesec dva sa garancijom 2 godine onda isto ok za oko 400€. Svako ima svojih prednosti i zavisi sta vise volis
A imas i.LG G flex 2 za 300 evra nov ,sjajan telefon ,nista losiji od gore navedenih
Nema 2 k ekran( koji inace.nicemu ne sluzi sem da.guta bateriju) i ima malkice losiju kameru ,l u rangu G3 koji inace ima odlicnu kameru
Sad,tvoji novci pa.proceni sta ti treba
Pa sad za te pare da biraš skoro sta hoćeš.
Moj neki predlog
1. Samsung
-Note 3 nov
- Note 4 polovan
2. Huawei
-Mate7
-G8
3. Sony
-Z2
-Z3
4. LG
- G3
- G4
- Flex2
kvaka33 napisao:A imas i.LG G flex 2 za 300 evra nov ,sjajan telefon ,nista losiji od gore navedenih
Nema 2 k ekran( koji inace.nicemu ne sluzi sem da.guta bateriju) i ima malkice losiju kameru ,l u rangu G3 koji inace ima odlicnu kameru
Sad,tvoji novci pa.proceni sta ti treba
Ja sam kupio tj narucio Flex2 za 210€ Naravno ne u Srbiji. Kad stigne sutra ili prekosutra mogu da prenesem utiske iz prve ruke. Inace nema boljeg telefona trenutno od G4 za manje od 400€
Ma generalno za 300 evra nema nista bolje od flex 2 ,sad sto to nije ultra popularan telefon je neka druga prica
Ali po specifikacijama,kvalitetu i izgledu apsolutno zasluzuje da se nadje u vrhu
Je l bi mogli malo detaljnije da mi opisete razliku izmedju note4 i lg g4, da li je n4 jaci uredjaj i da li se isplati uzeti ga polovnog za isti novac?
Pa G4 ili Note 4.
Mate7 je dobar i odlična baterija ali malo štuca (bar ovaj moj) ali generalno odličan telefon.
Note 4 sam koristio oko 7 meseci a G4 sam više puta igrao (od drugara fon), po meni vredi uzeti Note 4 pre nego G4 ako ništa drugo zbog malo većeg ekrana i olovke
Kamera na Note 4 je takođe odlična, nijanse su u pitanju što se tiče kamere. Smatram da je Note 4 bolje rešenje i da se generalno gledano isplati kupovina istog.
Licno meni ne vredi dati 100€ vise za nov note 4. Ali ako nadje mesec dana star u savrsenom stanju za oko 400€ sa garancijom onda bolje Note4. Ja nisam gadljiv ako je koriscen malo a stanje kao nov bez ikakvih mana
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.