Nokia 640 XL vs Huawei p7

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
smeskobg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2015. 19:18
:: nokia 520

Nokia 640 XL vs Huawei p7

Post od smeskobg »

Treba da uzmem novi mobilni uskoro pa se dvoumim izmedju ova dva modela. Trenutno imam vise od god dana nokiu 520 pa gledam da uzmem nesto novo / polovno za 200-220 evra. Sad ono sto mi je mozda i najbitnije je kamera na mobu i gde je bolja i kolika je razlika izmedju ova dva modela.

drugar mi ima 640xl vec par meseci i cackao sam je i ne bih imao problema sa velicinom mobilnog. gledao sam slike koje pravi i u toku dana su korektne ali nocu su po mom utisku dosta lose i blede kada se slikaju ljudi (sa recimo svega 1.5 m udaljenosti) sad ne znam kakva je kamera na p7 al' gledao sam na net-u i kamera je u rangu s4 i g2 i kuciste je kvalitetnije dosta od nokie. Sta vi mislite jer ima neke znacajne razlike izmedju ove dve kamere kada se slika i sta mi preporucujete da uzmem?

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Re: Nokia 640 XL vs Huawei p7

Post od filip11314 »

Rekao bih da je redosled kvaliteta kamera S4, G2(bez fix-a), P7. Za 640XL ne znam. Verovatno je bolja od P7. Po meni je najbolja kupovina do nekih 220e G2. Još ako uradiš fix Bog sa te vidi. :) P7 nov može da se nađe za 170-180e.
Edit: ne znam da li si na 640xl koristio običnu aplikaciju za kameru ili Lumia Camera. Lumia Camera ima manual mod, pa uz malo znanja možeš dosta dobru sliku da napraviš. Ovi ostali nemaju manual mod...
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

smeskobg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2015. 19:18
:: nokia 520

Post od smeskobg »

Pa ne znam imao sam u razmatranje i g2 ali posto nikad do sad nisam imao android mobilni ne bih imao iskustva u ubacivanju tog fixa i ostalog :) mislim da sam koristio lumia aplikaciju i utisak je mozda i pogresan da su nocne slike nekako previse tamne i ljudi kada se slikaju blicem su opet previse tamni... sad da li je to i do slabog blica ili cega vec ne znam

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne znam kakva je kamera na 640, ali s obzirom da samo 830 i 930 imaju taj specijalni night mode, vrlo je verovatno da nocne slike i nisu nesto.
U svakom slucaju, uvek glasam protiv Androida.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

A da izbacis taj p7 a ubaciš u izbor g7?
;)
Huawei

Odgovori