Lenovo k920 ili Huawei ascend p8

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Re: Lenovo k920 ili Huawei ascend p8

Post od rock9855 »

Ali ako racunas da moze da uzme 50% popusta telefon ispada 22k + 24k stednje na 50% predplate ispada oko 380€. Sto opet nije previse s obtzirom da 22k dajes odmah a 24k na rate 2 god bez kamate. Ne znam koliko je k920 u slobodnoj prodaji/ oglasima

Ozren
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2015. 10:54
:: Samsung

Post od Ozren »

cena mu je koliko sam video na mobilni svet 415e a ne bih bas dao toliko kesa za fon. kontam da sto se tice konfiguracije 3 god sam miran.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Cena na mobilnom svetu nije tačna. Gledaj ti cene po oglasima, one su realnije. Ne znam ko još gleda cene ovde. :D
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

Ozren
Novajlija
Novajlija

Post od Ozren »

pa ne znam ali znao sam i ovde naci nesto sa najnizom cenom a po oglasima ne volim da kupujem jer svasta se desava i + ovde znam da imam garanciju a tamo bas i nisam siguran da ce mi neko dati 2 godine garancije. :) Gledam bas na eponudi i cena je od 47.170 - 49.990 din

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Imaš razne ljude koji se bave prodajom telefona, dosta njih ima i radnje pa daju garancije između 6 i 12 meseci. Možeš da naletiš i na telefone sa garancijom operatera, samo trebaš da tražiš. Ja sam rekao da više nikad ne kupujem fon u radnji (operatera ne računam).

Ozren
Novajlija
Novajlija

Post od Ozren »

Ne zelim ni da razgovaram sa tim prodavcima koji daju ispod 2 godine garanciju. To mi mnogo neozbiljno deluje sa njihove strane.

Ozren
Novajlija
Novajlija

Post od Ozren »

Smorio sam se najstrasnije...sinoc skinu lenovo sa mts mobil shopa pa mi jutros jave iz jedne radnje gde sam ostavio juce podatke da produzim ugovor uz taj fon da ga nemaju vise u ponudi, pa sam zvao jos jednu prodavnicu u beogradu koji su isto imali ga u ponudi i koji rade za mts ugovore i nemaju ga ni oni :( Ostadoh bez lenova k920. :( Ne znam sta uzeti drugo, da je tako dobro, do toliko para kao i lenovo i da ima 2 kartice?

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

Bice,momce,i drugih telefona.I meni danas javili da ga nigde nema...
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Koji smor buraz. U toj ceni ima i G3 Dual rekao bih. Pogledaj Alcatel Idol 3 5.5". Meni se jako sviđa taj fon, plus je razvijan u saradnji sa JBL i Avicii-em, dobar multimedia uređaj.

Ozren
Novajlija
Novajlija

Post od Ozren »

Imam neku averziju prema alcatelu jos od onih njihovih prvih mobilnih telefona alcatel easy :lol: a LG ima jako los menadzer za upravljanje karticama i samim pozivima kad je u pitanju dual sim...debilan skroz.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od filip11314 »

Ja ti predlažem da pogledaš neke klipove na jutubu za Idol3. Vidim da ga dosta njih hvali. Skokni do neke prodavnice pa ga čačkaj malo, šta znam. Ja bih ga rado kupio sad na ugovor, samo šteta što mi ističe tek sledeće godine.

Ozren
Novajlija
Novajlija

Post od Ozren »

Nasao sam ga na ebay za 320e ali prijatelj mi kaze da se moze cenkati pa mozda mi ga on naruci iz kine da stigne njemu u nemacku pa bih tako mogao mozda da izbegnem i carinu. Radi se o novom telefonu, da ne bude zabune. :)

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 04:21

Post od bobpp »

Kineski najverovatnije nece raditi ovde kako treba.Tamu su druge 4g frekvencije. Takodje nema ni Google Play (ako nije naknadno ubacivan) a umesto njega gomila kineskih aplikacija.
A ne mozes ubaciti ni ROW firmware (u Kini je je VIBE) jer je i deo hardver-a navodno razlicit-zbog gore pomenutih frekvencija.

Ima dosta o tome na Lenovo forumima...Uglavnom,postoje dve verzije,razlicite i softverski (ROW vs VIBE) i hardverski.Ovde kod nas ti treba ROW.

Ozren
Novajlija
Novajlija

Post od Ozren »

Dobro si mi to napisao...medjutim on je kupio lenovo k910 i danas sam ga gledao, radi sve perfektno ali da ti budem iskren nisam gledao da li ima google play a inace ga koristi u nemackoj vec pola godine i nije mi rekao da je imao nekih problema, cak sta vise on je odusevljen.

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Ozren napisao: Od apk koristim najvise viber i teamviewer, fb, ponekad navigacija i to je to.
Uf, to su baš zahtevne app, možda ipak ići na 4giga rama.
Nokia Efiftyone

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 04:21

Post od bobpp »

Radilo bi i ovde ali samo 2G. U Kini su u upotrebi druge frekvencije i navodno je modul za vezu (nemam pojma kako se zapravo zove deo) drugaciji.
A prodavci inace ubace Google Play ali i to je karabudzenje jer u Kini standardno nije dostupan.
I putem OTA mozes samo kineski VIBE firmware staviti (gde svaki put ponovo ubacujes GP... ) jer pokusajem stavljanja internacionalnog ROW lepo @#$ telefon...

Ozren
Novajlija
Novajlija

Post od Ozren »

izvinjavam se ako krsim pravila foruma. Molim moderatora da skine link ako krsi pravila. Zelim da kazem da zamena za lenovo k920 najverovatnije ce biti telefon iz linka, lenovo Vibe Shot z90 http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_shot-7046.php . koji se nudi vec u nekim bg prodavnicama uz pakete na ugovor http://prntscr.com/8ocr8a uz neke pakete a za kes je nekih 55k din. . Sta vi mislite, da li ce biti prava zamena? :)

Odgovori