Samsung vs Iphone

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
IM_33
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Avg 2015. 13:50
:: Samsung galaxy sIII

Samsung vs Iphone

Post od IM_33 »

Pozdrav svima, voleo bih da cujem vase misljenje u vezi sledecih telefona: sasmsung edge+, iphine 6s i iphone 6s+? Sta mislite koji je od njih najkvalitetniji, ne znam ni sam da se odlucim za koji?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Samsung vs Iphone

Post od Azimuth »

Procitaj pravila u ovom delu foruma, smernice koje su neophodne da bi clanovi uopste mogli da ti pomognu oko izbora. Do tada neces nista saznati.
Dakle, sta ti je bitno, sta ti nije bitno, sta je prioritet, sta nije itd, sta ocekujes od telefona, kakve su ti navike, kako bi ga koristio itdi td.
Inace poredis dve totalno razlicite filozofije, tako da moras biti konkretniji.

IM_33
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od IM_33 »

Znas kako, interesuje me vase misljenje, sta bi ti uzeo od navedenog, eto samo to.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja imam iphone.
Ne mozes dobiti misljenje spram toga "koji je bolji". Prosto je meni trenutno bolji iphone, nekom drugom s6, nekom trecem htc i sl. Znaci, spram mojih potreba, sa ovim dobijam najvise i najbolje, ali to sam samo ja.
Sta ce tebi vise odgovarati zavisi od tvojih potreba i navika. Ako neces da ih kazes ili ne znas kakve su, moj savet ti je da prvo sednes i smislis sta ocekujes od telefona pa onda da se javis i potrazis odgovor.

IM_33
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od IM_33 »

Pa ovako, bitna mi je memorija, bez velikih "kocenja" sto bi se reklo, mozda igrica, ali slabo ih koristim. Koristim ga za posao, neka dokumenta, za projektovanje na video platnu, slike su mi bitne, aplikacije, i naravno sto duza baterija. To je ono osnovno

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Šta podrazumevaš pod "Projektovanje na platnu" koji vid konekcije?. Što se tiče autonomije baterije tu je iPhone 6s/6s plus u prednosti nad S6 Edge plus, ali sve ostalo je zaista perfektno na oba modela (fluidnost u radu, kvalitet izrade, zvuk, kamera...)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Koji god da kupis radice ti posao. Iphone nema kocenja. Samsung kazu da je napredovao po tom polju mnogo. Jedino sto se jos ne zna kako ce Samsung da se ponasa nakon jedne godine. Ranije se desavalo da modeli pocnu lagovati, kod iP se to ne desava. Desava se tek nakon sto stavis novi sistem, a koristis model star 3 godine.

Kamera? Oba modela imaju vrhunske.

Baterija? Po pisanju bi se reklo da iP drzi malo duze.

Aplikacije? Sve ces aplilacije naci za obje platforme.

Memorija? Osnovni iP dolazi sa 16, a Samsung sa 32. 16 je poprilicno malo, a doplata za 6 kod iP je 100€.

Fizicki izgledi? Subjektivna kategorija, al Edge zaista izgleda vrhunski.

Cijena? Kod vecine kljucna stavka. IP je skuplji, ali i duze drzi cijenu.

Podrska? IP je tu bolji.

Oba su ti modela vrhunska i top ponude mobilnih telefona izuzimajuci phablete.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Ja uopšte ne bih gledao 6s odnosno Edge+, već osnovne verzije Samsungovih modela odnosno ip6. Ove "premium" varijante mi ne pravdaju svoje cene. Jesu bolje ali retko kome to koristi. Mnogim bi i 5s radio posao. Kao što je rekao Azimuth najbolje je da sam proceniš svoje potrebe.

Odgovori