Pozdrav svima na forumu...
Nedavno mi je Sony Xperia C 2305 dala ostavku, neće više da se upali, i zbog toga bi trebalo da kupim drugi telefon.
Izbor sa suzio na ova dva modela iz naslova, Lumia 640 xl ili HTC desire 820s. Oba su dual sim, što mi je i bitna stavka.
Što se cene tice po oglasima na kupujemprodajem Lumia je jeftinija nekih 35€.
Do sada sam koristio android telefnoe, ali mi je malo dosadio, ne znam ni sam zašto. A Windows Phone nisam nikad koristio, niko ga nema u blizini da bih malo čačkao po njemu.
Dilema koju imam je oko baterije i operativnog sistema.
Po gsmareni baterija je bolja na Lumiji ali ima Windows, a HTC ima nesto losiju bateriju ali 2gb rama i mislim da je to dovoljno da android sasvim lepo radi...
Bilo bi mi drago da neko napiše po neku sugestiju i da me posavetuje oko izbora...
Unapred hvala svima koji se ukljuce u diskusiju i pomognu mi oko izbora...
Microsoft Lumia 640 XL Dual sim ili HTC Desire 820s dual sim
Re: Microsoft Lumia 640 XL Dual sim ili HTC Desire 820s dual
Ako nikad nisi čačkao WP prvo isčitaj sve što smo pisali,
mada, 10ka je tu blizu, ali sa MSom nikad ništa nije sigurno.
Svakako, prelistaj šta smo pisali o WP operativnom sistemu.
mada, 10ka je tu blizu, ali sa MSom nikad ništa nije sigurno.
Svakako, prelistaj šta smo pisali o WP operativnom sistemu.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
chedo1985 pre svega pročitaj temu o WP na ovom forumu, tako ćeš steći utisak o prednostima i manama WP. Što se tiče ove dileme, lično preferiram Andorid tako da bi moj izbor bio HTC.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Lumia malo veci ekran, bolja baterija, bolja kamera, malo jeftiniji, wp.
820s Vise interne memorije, bolja prednja kamera, mozda bolji ekran mada nisam uporedjivao licno, android.
Pa ti vidi sta ti vise odgovara i koje su tvoje potrebe. Meni je licno mrtva trka.
820s Vise interne memorije, bolja prednja kamera, mozda bolji ekran mada nisam uporedjivao licno, android.
Pa ti vidi sta ti vise odgovara i koje su tvoje potrebe. Meni je licno mrtva trka.