Potrebno mišljenje dragih manje-više eksperta i korisnika Naime, malo me smorio telefon pa bih se upgrade-ovao na neki noviji-bolji. Nakon malog istraživanja i razočarenja sa Note5 iz više razloga, sveo sam izbor na dva telefona.
Da li sa Note 3 da pređem na Note 4 ili Z5?
Totalno drugacije koncepcije telefona
Oba savrsena ali svaki na scoj nacin,ako si navikao na note seriju onda jedino prelazak na z5 premium moze biti prihvatljiv
Uglavnom sve ispod 5.5 inca kada dugo koristis velike ekrane nije bas najbolja solucija,sem ako nije potreba
U svakom slucaju bez obzira na velicinu ekrana prednost dajem z5 ,zbog toga sto je noviji model fantasticnog izgleda i kvaliteta, boljom baterijom i mnogo boljim UI kao i sa duzom podrskom sto se tice updejta softvera
Gledao sam malopre Z5 premium, i mogu reci da sam pozitivno iznenađen. I nešto više težim ka njemu ali me jedan korisnik posavetovao da pogledam Nexus 6p i sad sam bas u dilemi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.