Tel do 150e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Re: Tel do 150e

Post od rock9855 »

Ja mozda P6 mada nijedan nije sjajan i za 150€ mozda iskopas neki malo bolji

bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Mar 2015. 18:41
:: nokia lumia 630

Post od bogdan »

a samsung galaxy s3 polovan ili lg magna nova koji da uzmem ?

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Magna

bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bogdan »

evo znam da dosadjujem puno i posle mnogo googlanja odlucio sam se izmedju dva modela lg magna malo skuplja ili huawei g620s malo jeftiniji ??? koji bi vi izabrali koji je brzi ekran ciji je bolji itd mzd bi i huawei g630 al on ima losiji ekran

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Od toliko telefona navedenih već u temi, neuporedivoboljih, ti nas malo zekiš, a, priznaj!
Nokia Efiftyone

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Ja bih uzeo Huawei.

bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bogdan »

ne zekim nego ste naveli samsung sony i lumia .Lumiu vise nikad imam trenutno i nikad vise i poceo me microsoft strasno nerivati svasta su obecali a nista nisu ispunili primjer rekli su da ce na widnows 10 biti da se aplikacije portuju sa android i nikad da izadje update ,samsung nebi jer uvjek drze cijenu vise neg sto vrijedi sony isto nebi jer im je ekran nizasta primjer sony e4 ne samo sto nevalja rezolucija i pixel nego i touch neradi kako treba a iphone nebi jer je zatvoren i tako ostaje mi nakraju LG magna ili LG G3 S to su moji finalni uredjaji jer sam koristio lg g3s vidio malo kakav je a magnu nisam ali su slici a sto se tice huawei g620s njega bi uzeo samo zbog niske cijene a ima i nfc i sto je tanak eto toliko od mene :D

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Ako ti je priv smartfon sta god da uzmes u tom rangu bices zadoboljan. Moj prvi je smart telefon je bio galaxy mini, iako u to vreme jeftiniji nego npr magna danas ja sam bio prezadovoljan.

I da, u toj dilemi, ja bih uzeo magnu

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Bogdane, koliko koristiš li facebook ili messanger na telefonu?

bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bogdan »

Koristim facebook i messager instagram igrice svaki dan nasao sam jos 2 isto cool modela ali su kineski za 130 evra moze nov da se nadje doogee valencia 2 y100 i doogee titans 2 (otporan na udarce i vodu i lijepog dizajna) a imate i imate i htc desire 610 nov 150 evra ima mnogo modela ja jos nisam odlicuio koji cu al vidjecemo :D

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Ako aktivno koristiš facebook i messanger preskoči Magnu, ne rade dobro na tom telefonu.

bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bogdan »

Koji bi onda predlozili evo vako sad cu obasnit sta mi treba od telefona.Treba mi neki telefon do 150 eura maximum znaci to je max ajd eventualno 160 al preko toga ne.Nov bi ali ako je bas neki dobar mogao bi i polovan.Koristim facebook messager dosta instagram ponekad youtube i internet isto cesto koristim,kameru slabo kad al eto ponekad nesto uslikam.Igrice igram ponekad nekad neke jace al obicno one slabije koje su zarazne nako.Kod telefona mi je bitno da izgleda dobro i da ima dobar ekran i po mogucnosti zvuk.velicina pa htjeo bih 5" ali moze i manje minimum 4,5".Marka mi i nije bitna tolko al da bude samo android, windows i ios necu.Volio bi i da telefon ima nekih features da ima nesto zanimljivo na njemu ali to je sad nebitno.I da android bude od kitkat do lolipop ali to se naravno podrazumjeva vec :D.I treba mi neki telefon da ima dobar touch da prst fino klizi i to al moze se rijesit to i folijom al eto i da ne zeza touch kao na sony e4 npr.Baterija od 2000mah pa nadalje ispod smatram da je premalo za danasnje standarde cak i tih 2000 mah je malo.Bilo bi dobro i da ima OTG ponekad korisno i dobro ali neigra nesto ulogu sad tolko.I da naravno bude brz da nesteka da nezauzima memorije sam od sebe kao sto sam to procito da lg magna radi i da zaboravio sam da kazem da podrzava da se aplikacije odma instaliraju na sd karticu a ne ono samo da ih ja posle prenesem.Eto to su neki moji zahtjevi nez sta bi jos napisao.I sta vi mislite o ovom doogee titans 2 ?? otproan telefon dijeluje i nako muski ali nez kakvi su a ima i doogee valencia 2 y100 imaju dobar ekran kako sam uspio da vidim da slika i imaju pozadi da se upravlja prstom touch kao kod laptop sto je zanimljivo i ima 3 posebne led notifikacije u razlicitim bojama ali opet nezz kakva je marka dali valja.Eto preporucite mi neki telefon jos par koji su mi zapeli za oko su huawei g620s zanimljivo sto ima i nfc jeftin a tanak telefon a imao sam huawei isto prije pa imam povjerenja u njih,onda lg g3 s beat malo skuplji ali cini se solidan telefon ,onda htc desire 610,sony m2 aqua je zanimljiv isto telefon lijepog izgleda i vodootporan samo sto ima malo slabiji ekran rezoluciju i ako se nevaram nije bas nesto po peformansama a na kraju krajeva moze se uzeti samsung galaxy s3 polovan ali opet to je vec star model i mnogi se zale da baguje i steka i nema official android kitkat ili lolipop jeste da se moze flashovat custom rom ali nemam bas nesto povjerenja u njih em nije to to bas.Eto jesam malo podugacko pisao :D al predlozite vi iz ovog sad sto sam napisao koji je najbolji eto :D

drdekzar
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
:: Lenovo Vibe Shot

Post od drdekzar »

po svemu sto si napisao za tebe je Lenovo A5000

bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bogdan »

nesvidja mi se lenovo ni jedan model nesto a najvise i zbog dizajna bitno mi je i kako telefon izgleda isto igra u ulogu npr da su neki dijelovi od aluminijuma a moze i plastika ako je bas dobar nako

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Imenjace, ako hoćeš dobru izradu, dobru bateriju, lep na oko da bude fon, pogledaj onda i Huawei G7, polovan ide već od 160e. Jedino ako ti veličina smeta, on je 5,5"
Huawei

bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bogdan »

Pogledao sam ga dobar je samo sto je previse velik 5,5" sto je previse previse je tako da on otpada,evo sad gledam neke telefona da imaju sto boli ekran isto i mislim da ce moj finalni izbor mzd biti htc one m7 polovan stvarno dobar telefon ako je neko koristio telefon moze da iznese neke utiske.A ako budem birao nov telefon to ce biti ili htc desire 610,lg spirit,lg magna ili lg g3s koji je isti kao magna,a ako budem neki jeftin do 100 evra nov onda je to najbolje huawei g620s msm da se nemoze bolji uzet za te pare al opet na kraju krajeva htc one m7 je najbolji.

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Sto bi uzeo polovan m7? Ako ti nesto rikne ima fino da te oderu da ti to zamene.

Uzmi lepo lg spirit ili huawei 620s i ne lupaj glavu vise. Ovolika nauka oko telefona...

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Ja bih Huawei ili HTC (610, ne M7) od ponuđenih. Mada ni taj Sony M2 nije loš izbor, kao ni Moto G2 i još neka kineska ekipa. LG bih preskočio kao što sam već napisao zašto...

bogdan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bogdan »

A nemojte me sad odvlacit od m7 :D ali m7 ima extra ekran i rezolucio i 400+ ppi i 4.7 odlicna kombinacija a 610 nema ni pola od toga samo sto htc 610 ima garanciju to i jest prednost al vidjecu jos dosta vise da nepisem i ovo je previse :D

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

I skoro je nemoguće da nađeš dobro očuvan, prvenstveno da nije pohaban ili ulubljen. Ako je crni onda i oguljen. Plus što 95% njih na oglasima ima problem sa kamerom - pravi ljubičaste slike u noćnim uslovima (ako se ne varam?).
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

Odgovori