Da li menjati Lenovo S60 za Samsung S4

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Milos93
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 18. Okt 2015. 14:12
:: s60

Da li menjati Lenovo S60 za Samsung S4

Post od Milos93 »

Imam Lenovo s60, star oko 2 i po meseca sa garancijom ovlascenog servisa. Zanima me da li ga vredi prodati i kupiti proveren S4 bez garancije star godinu i po dana, ali minimalno koriscen u perfektnom stanju u svakom smislu te reci kada je telefon u pitanju. Na Lenovu nisam zadovoljan softverom i kvalitetom izrade.

drdekzar
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
:: Lenovo Vibe Shot

Re: Da li menjati Lenovo S60 za Samsung S4

Post od drdekzar »

Ako nisi zadovoljan, zameni.Samo koristio sam S60 i sada ga koristi supruga jako dobar uredjaj, brz, nikad mi nije bagovao, odusevljen sam kamerom.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Ne znam, ja ne bih. Šta ti toliko smeta kod Lenova? Ipak je malo stariji taj S4,pitanje koliko je malo korišćen (zbog burn in efekta), jedino ako apsolutno veruješ čoveku. Dobijaš bolji ekran i kameru, to stoji, a gubiš garanciju, a ne verujem da je S4 brži.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

S4 imakrs bateriju koja je posle god i po dana jos slabijapa bi morao da kupis novu uskoro. Jos kod lenova imas garanciju 2 god a s4 je bez. Ja to svakako ne bi menjao u ovom slucaju. Tvoj tel ima vise prednosti

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Da tačno i baterija.

Milos93
Novajlija
Novajlija

Post od Milos93 »

UI, posle double tap-a potrebno je povuci dva, tri puta da bih otkljucao ekran, "secka" padajuci meni kad ga spustam dok sam u nekoj prosecno zahtevnoj aplikaciji, desilo mi se par puta da ekran nece sam da ode u fazu mirovanja iako ne diram podesavanja za istek, uvek stoji 15 ili 30s(posle restarta bude ok), problemcici u multitaskingu jer mi se desavalo da povucem jednu aplikaciju da zatvorim, a on mi zatvori sasvim drugu, led lampica nije funkcionisala uvek na Wap iako su sva podesavanja bila namestena kako treba(izbrisao sam Wap, samo Viber koristim). Verovatno mi je nesto promaklo da napomenem. Kamera na automatici je generalno slaba, u tom cenovnom rangu, rekao bih prosecna, ne odskace sigurno od konkurenata. Prednja je dobra. @drdekzar

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Au ko bi rekao. Pa šta sad, ako nisi zadovoljan, menjaj. A da zameniš za neki drugi, noviji? Prodaš taj za 80% od plaćene sume, ne znam koliko si platio... Možda neki drugi da ti preporučimo?

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Uradi mu factory reset, sve mi to lici na softverski problem

Milos93
Novajlija
Novajlija

Post od Milos93 »

Uzeo bih samo proveren polovan od lica koje poznajem kao sto je slucaj kod ovog S4. Nisam raspolozen za kupovinu novog i doplatu, a to mi je uvek bolja opcija. Generalno sam zadovoljan Lenovom i nije mi pod moranjem da ga menjam, pitao sam cisto jer mi se juce ukazala sansa za kupovinu s4.

Radio sam mu factory pre par nedelja i nista se nije promenilo.
Poslednja izmena od znemanja u Sub, 12. Dec 2015. 21:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Onda ga nosi u servis kad vec imas garanciju neka ti to rese ili promene telefon

staff
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 13. Mar 2013. 18:14
:: RN3 Pro

Post od staff »

Meni je isto neverovatno da toliko lose radi. Moj a2010, koji je slabiji, nema takvih bagova. Odnesi ipak u servis. Ako ne mogu da poprave, onda menjaj.

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Milos93, što se tiče tih sitnih seckaja ui-a, preporučujem ti da smanjiš animaciju na 0.5x, ili da je totalno isključiš. Znam da kod Huawei telefona moraš da podesiš koja će aplikacija raditi u pozadini kada je ekran isključen, sad ne znam da li tako nešto ima i Lenovo. Što se tiče lampice za whatapp ako imaš u podešavanjima telefona ono da svetli lampica kad stigne neko obaveštenje ti isključi to i uključi u whatsapp aplikaciji lampicu. Ili jednostavno skini aplikaciju Light Manager i rešićeš problem. Moj ti je savet da ga nosiš u servis pa da ti oni provere. Ako se odlučiš za zamenu zaobiđi S4 i pogledaj Meizu M2 Note koji je nov 175e. Best buy u tom cenovnom rangu, dobra izrada, dobre specifikacije, dobre kamere, solidna baterija, veliki i sasvim solidan ekran. Ili Galaxy J5 nov koji je isto oko 170e.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

drdekzar
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
:: Lenovo Vibe Shot

Post od drdekzar »

Neverovatno da tako baguje, bas suprotno kod mene, sad kod supruke leti.Zato sam i rekao jedna od najboljih kupovina za taj cenovni rang u radnji naravno sa full garancijom i racunom.Kamera izuva.
Salji ti to na servis.

Odgovori