BlackBerry q10 ili s4 zoom

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
progamer123
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 04. Dec 2015. 15:54

BlackBerry q10 ili s4 zoom

Post od progamer123 »

Pozz svima! Prvo da se izvinim moderatorima i ostalima za postavljanje tema koje već postoje i time smarao ostale. Dvoumim se između dva telefona BlackBerry q10 i Samsung galaxy s4 zoom. Neka me posavetuje neko ko ima iskustva sa BBOS-om na androidu znam sve pišem ovo sa tapatalka na android telefonu, nisam pretarano zahtevan korisnik, bitno mi je da radi viber, neka vremenska prognoza i neke igrice, npr. asphalt 8 koji postoji za BB. Kameru koristim retko kad i kad je koristim, uglavnom je koristim za zezanje sa fxguru-om.

liman3
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 28. Maj 2014. 08:54
:: P10 Lite

Re: BlackBerry q10 ili s4 zoom

Post od liman3 »

Na Q10 neke android aplikacije rade neke ne.Viber radi ali dosta loše.Za BBOS ima Whatsapp.Imaš nekoliko vremenskih prognoza koje su ok.Brz je telefon i tu nema problema.Nije moj pa ne znam da li radi tptlk.Iskreno ja bi radije android.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Re: BlackBerry q10 ili s4 zoom

Post od araphel »

Ne znam da li je do Q10, ali meni na Passportu radi Viber odlično. Nemam nikakvih problema. Android aplikacija, naravno. Isto važi i za Tapatalk, osim što iz nekog razloga notifikacije za Tapatalk ne stižu. Whatsapp je native BlackBerry aplikacija, i odlično radi, a meni lično je i bolji nego Viber, i užasno me nervira što sam zbog ljudi primoran da koristim više Viber.

Odgovori