rock9855 napisao:Do 50€ najbolji izbor je L630. [...] Na l630 baterija je solidna, viber i skayp rade super a uskoro dolazi i W10 koji je pravo osvezenje u odnosu na wp 8.1
Ja mislio samo l520 i 530 nemaju prednju kameru. Onda se izvinjavam. Ali vidjao sam po oglasima l625 koja sigurno ima prednju kameru jer sam je koristio. Jos bolji uredjaj za 50-60€
625 je brzi voz za S2+.
Koristio sam oba, zbog poznatih problema sa WP prodao sam 625 dok je mogla da se proda za pristojne pare,
S2+ koristim još uvek kad vozim bajs da slikam, sem kamere ostatak telefona je užas i krš.
Kao sto je rock9855 rekao uzmes lumiu 630 ja sam je imao za te pare brzeg telefona nema al mu je mana sto je widnwos ima malo aplikacija posve pusti ti te price sto govore ima dosta aplikacija nema zato sam i pobjegao od windowsa moj savjet ti je nikako android uzmes sebi iphone 3gs i tjeraj bas nekidan sam gledao kod druga i meni je telefon solidan za te pare ios nema da steka jos nikako nisam cuo da je nekoh iphone zabagovao ili slicno ili das jos malo para pa iphone 4 ili uzmes blackberry preporucio bi ti njega q5 ja ga uzeo nekidan polovnog za 80 evra odlican telefon ima mogucnost da instaliras google play na njega i instaliras android aplikacije ima 2gb rama prednju kameru pa odlican ali uglavnom nikako android eto
Poslednja izmena od bogdan u Ned, 20. Dec 2015. 20:29, izmenjeno 1 put ukupno.
MedaMiska napisao:Ljudi moze pomoc jel moze predlog neki android polovan do 50e plafon, uslov da ima prednju kameru i da bez problema tera viber skajp hvala Ps samo ne alcatel.
Gigabyte Gsmart essence 4
Dual core procesor
Frekvencija(takt) :1ghz
RAM:512mb
Oko 40-50€ u WinWin-u.
Zašto ne Alcatel ako smem da znam? Imao sam i ja, i jedna drugarica Idol, odličan telefon, daleko bolje radi od S2. Ako se već gadiš baš toliko na Alcatel nije ni LG L9 loš.
Imali smo u kuci prvo 2 komada Idola 6030x, na oba se posle mesec dana pojavila mrlja na ekranu. Na jednom je crkla i ploca, pa je zamenjen, a na tom zamenskom posle nepune dve nedelje se pojavila mrlja na ekranu. :/ Znam slucaj gde je Idol mini pao na tepih i napuklo mu staklo.
Idol 2 i Idol 2 mini su drasticno bolji uredjaji od svojih prethodnika, gde su sve mane uglavnom ispravljene. Ali ove prve generacije su za izbegavanje u sirookom luku.
Drug ima sad Idol2, ja imao prvu generaciju, apsolutno te demantujem. Ja sam uzeo prvu seriju , ona je bila bez problema, samo jedna serija koja je kasnije došla u Vipu je imala problema. Idol 2 mini ima rođena sestra, fin telefon, nije neka kamera, ali je dosta brz za taj novac koji se nudi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.