Sony M4 aqua ili Huawei G7?
Sony M4 aqua ili Huawei G7?
pozdrav...
produzujem ugovor u telenoru pa me interesuju ova dva gore pomenuta modela.koji iyabrati???hvala....
produzujem ugovor u telenoru pa me interesuju ova dva gore pomenuta modela.koji iyabrati???hvala....
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: sony m4 aqua ili huawei g7??hitno
Ako volis veci ekran onda G7 ,generalno jako slicni modeli niti jedan ne preteze previse na ovu ili onu stranu
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Jel si vezan za ova 2 modela ? Ja bih isao na g7, na stranu sve ostalo, jednostavno 8gb interne je premalo i ne znam sta su hteli time da postignu u soniju...
nisam vezan...ili neki drugi u tom cenovnom rangu?? znaci do nekih 20000din. bih doplatio za mobilni
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Imam M4 Aqua. Ja sam prezadovoljan. Stići će i Android 6 za njega, što jedino Sony radi u mid range klasi ja mislim. Meni kinezi nisu opcija...
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Da zaboravih tih famoznih 8gb interne memorije na M4 ,neverovatna glupost od strane sony-a
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
A koji paket, mislim do 20k moze da bude doplata i uz premium onaj paket i uz ove prenesi...
Paket mi je mali-biznis moja firma intro.zato i dodajem toliko.....
P8 lite 23k , meizu m2 note 20k , ja bih pre isao na meizu , ali koji god od ova 2 je bolji od ovih sto si ti gledao.
ok...meni je najbitnija baterija, a koliko sam gledao g7 i m4 imaju dubru bateriju. p8 lite mi se isto svidja ali baterija mu je losa???
Baterija na p8 lite nije nesto, bar tako kazu, na m2 note sam video ovde da je kacen fin ss baterije.
hvala somi...jos malo cu da pogledam po netu.sad je i p8 lite usao u trku
mnogo mi se svidja kako je uradjen

Re: Sony M4 aqua ili Huawei G7?
Nema na cemu, steta sto te m2 note nije malo vise zainteresovao ali dobro... Nego jos nesto da ti preporucim, ako si planirao da platis odma tih 23k za telefon, bolja opcija ti je da kupis sa oglasa , ima ih i za manje para, 180-190e isto sa 2 god garancije od operatera, a da od telenora pokusas da uzmes popust na paket jer bi uzimao bez telefona. To ti je najbolja opcija, pa vidi ako mzes da iskombinujes to.