I jos da nema precnik ekrana veci od 5.2 in i meni savrseno.
Znam da nije sve u megapikselima, tako da vise od 12 nije obavezno.
Slobodno predlozite vise modela

Ima i Lumia 950 na KP za oko 450€ sa garancijom.znemanja napisao:Od WP uređaja tu je Lumia 930.
Ubedio si nas, nemoj više....kutijagreha napisao:Najbolja kamera do 450e je upravo kamera na G4. Tacka
Deluje super, icicu do prodavnice da vidim da li mi je 4.6 premalo a 5.5 preveliko.somi92 napisao:Sta mislis o z5 compact?
Ja sam bio primoran da pređem na 5" i veruj mi da se posle svog ovog vremena koliko je kod mene i dalje nisam navikao. Npr. kad kucam na tastaturi uvek moram dve ruke da koristim da mi ne bi ispao telefon, a ostalo mi olakšava onaj jednoručni mod koji u ubacili na 10ku...vlade93 napisao:Tako i moj kum pricao, prvo rekao kad je imao S2 idealno 4.3 inca, posle uzeo G2 i kaze jedva tih 5.2 inca, to je vrhunac. Eno ga sad ima G4 od 5.5 inca i koristi ga normalnoja imam poveliku saku, i bio mi je glomazan malo G4, ali sto vise koristis to se vise naviknes i sa vremenom telefon i nije toliko veliki, stopis se sa njim.
+1 ja s3 pa g2 pa g4 evo 10tak dana...navikao sam se lagano, iako imam male sakevlade93 napisao:Tako i moj kum pricao, prvo rekao kad je imao S2 idealno 4.3 inca, posle uzeo G2 i kaze jedva tih 5.2 inca, to je vrhunac. Eno ga sad ima G4 od 5.5 inca i koristi ga normalnoja imam poveliku saku, i bio mi je glomazan malo G4, ali sto vise koristis to se vise naviknes i sa vremenom telefon i nije toliko veliki, stopis se sa njim.