Koji telefon uzeti??
Koji telefon uzeti??
Pozdrav svima. Ima li neko neke predloge koji bih telefon mogao da kupim ali da ispuni sledece kriterijume: 1. da baterija traje vise od jednog dana 2. da nije skup (izdvojio bih do 120 e, moze i polovan ako ima garanciju jos bolje) 3. da radi normalno (npr, kad pocne da zvoni, da ne moram da cekam 10 sekundi i gledam crn ekran pa tek onda da mogu da se javim.. 4. i poslednji uslov, kad ga kupim, bar godinu dana da ne razmisljam o kupovini drugog.. Ne bih igrao igrice preko mobilnog, niti skidao neke bzv aplikacije, koristim viber, youtube i to ne mnogo (5-6 videa tokom dana)..
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 06. Avg 2013. 11:56
- :: Nokia 5228
- :: LG L7 p710
Re: Koji telefon uzeti??
Vrlo tesko izvodljivo sa tolikom svotom novca :/
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Moze, sto da ne. Po oglasima ima dosta skoro novih telefona sa garancijom. Npr. LG L Fino i L Bello, ili noviji Spirit i Magna.
Za nekih 130e moze da uzme Samsung J5. Moze HTC Desire 526 npr. Ima dosta opcija...
Za nekih 130e moze da uzme Samsung J5. Moze HTC Desire 526 npr. Ima dosta opcija...
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Za oko 130emoze da se nadje L640 nova ili par dana koriscena sa garancijom operatera. Ako ti ne smeta windows tesko ces naci nesto bolje. Ako hoces android J5 nije los ako moze da se nadje u super stanju i sa garancijom za 130€ sto nije lako
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Majko moja, sve gore od goreg... Aj' taj J5 možda još i valja čemu, ali ovo ostalo - nooope!Dexter napisao:Moze, sto da ne. Po oglasima ima dosta skoro novih telefona sa garancijom. Npr. LG L Fino i L Bello, ili noviji Spirit i Magna.
Uz malo truda i cenkanja imaš Lumiu 640 i ne misliš. Jedino za bateriju nisam siguran jer meni nema šanse da izdrži toliko, ali ja sam ipak stoka kad je korišćenje telefona u pitanju.

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Kupi lg g 2 mini ,nista ne zaostaje od gore navedenih
J5 ne znam gde ces naci za 130 evra ,ne videh igde
I baterija mu je bolja od svih navedenih
J5 ne znam gde ces naci za 130 evra ,ne videh igde
I baterija mu je bolja od svih navedenih
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Za te pare, hmmm, pa moze Lumia 640, mozda 550 (mislim da baterija nece izgurati >1 dan), eventualno polovna 920, ali tu ne znas kakva je baterija a gotovo sam siguran da nece izdrzati ceo dan.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Bajce032, Ako možeš dodaj još neki evro i kupi Galaxy J5.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Mozda Lenovo Vibe P1m, baterija 4000 mAh. Novi sa garancijom operatera su 140e, polovni se uklapa u budzet.
-
- Sertifikovani Trol
Valja li to čudo čemu? Mislim, 2GB RAM i 4000mAh su užasno primamljivi...Milos93 napisao:Mozda Lenovo Vibe P1m, baterija 4000 mAh.

- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Lenovo Vibe P1 Turbo, 3GB RAM i 5000 mAh 
Izlazi iz budzeta tvog, alii nije realno ni preskup
Vala vrijedi samo zbog baterije 

Izlazi iz budzeta tvog, alii nije realno ni preskup

Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Nisam imao priliku da ga cackam, ali gledajuci klipove i citajuci komentare o njemu, svi imaju samo reci hvale za autonomiju. Cak ima i quick charge. Ustedeli su na procesoru, ali cini mi se da je za pokretaca teme ovo idealan telefon, ima i solidan hd ekran koji ce raditi posao kod youtube-a, naravno i viber ce funkcionisati bez problema.
-
- Sertifikovani Trol
Milos93, ma i ja onako usput gledam meni neku alternativu ako totalno popiz*im od MSFTa... Čekam da vidim šta će biti od 10ke tokom ove godine pa ako ispadne da ne vredi dalje da se patim možda bi mi nešto ovom rangu radilo posao. 

Hvala svima na odgovoru.. Najvise glasova ide za J5 i lg g2 mini.. Cekacu na oglasima da dodje dobra ponuda.. Trebam li da brinem da mi neko ne uvali kopiju, i sta da gledam kad kupujem polovan?? Lenovo Vibe P1m sta je mana ovom telefonu?? i zasto je on npr losiji telefon od j5?? Mozda sam malo dosadan, ali me interesuje
Hvala jos jednom 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Te Lenovo modele nisam imao priliku da čačkam, nema ih niko u mom okruženju, ali obavezno pogledaj Samsung J5. Ima ga moja sestra i ja sam izuzetno prijatno iznenađen njime: izdržljiva baterija, veoma dobar ekran, iznenađujuće dobra kamera, veoma brz i fukcionalan za jedan telefon iz (relativno) nižeg cenovnog ranga. Ako ga nađeš za pare koje si spreman da daš, računam da nećeš biti nezadovoljan.
Koji telefon uzeti??
L640 za te pare nova, ili L1320 polovna ako ti ne smeta 6 inca.
- kvaka33
- Expert
Znas kako ovde svi preporucuju te lenovo modele iako ih niko nema,niti bi ih uzeo
Postoje lenovo bolji modeli a i njih slabo ko uzima i kostaju malo vise od cifre koju si ti rekao
J5 je bolji od g2 mini ali po toj cifri nema sanse da ga nadjes ,mozda za 150 eura ako si spreman da dodas
Generalno za 100-120 eura tesko ces naci neki dobar fon ali su to sve telefeni koji ce ti zavrsiti posao za ono sto tebi treba ,mislim na vec spomenute
Nisi zahtevan korisnik pa ne vidim razlog ni da bacas pare bez veze narocito ako je to problem,ako nije onda navali dodaj i kupi nesto bolje
Postoje lenovo bolji modeli a i njih slabo ko uzima i kostaju malo vise od cifre koju si ti rekao
J5 je bolji od g2 mini ali po toj cifri nema sanse da ga nadjes ,mozda za 150 eura ako si spreman da dodas
Generalno za 100-120 eura tesko ces naci neki dobar fon ali su to sve telefeni koji ce ti zavrsiti posao za ono sto tebi treba ,mislim na vec spomenute
Nisi zahtevan korisnik pa ne vidim razlog ni da bacas pare bez veze narocito ako je to problem,ako nije onda navali dodaj i kupi nesto bolje
@kvaka33 samo da nisi bio lenj i da si spustio pogled jos koji cm, video bi da koristim Lenovo model u slicnom cenovnom rangu. Za nezahtevnog korisnika(neigranje zahtevnih igrica i 50app) puna preporuka, do duse ja sam imao neke sitne probleme koji su reseni u servisu. Slazem se da je j5 bolja opcija ukoliko se odluci da dodaje pare, ali ja sam gledao da se uklopi u budzet, sinoc videh da je na ovom sajtu u oglasima nov p1m isao pre par dana za 130.
- kvaka33
- Expert
Znas kako,s obzirom da pisem sa tapatalka ne vidim ko sta ima
Ali vidim Lenovo teme na forumu,meni dosta
Da li ce da mu Lenovo zavrsiti posao,naravno da hoce kao i bilo koji drugi model od nabrojanih
Ti si za Lenovo ja nisam nista vise ni manje u krajnjem slucaju on odlucuje sta ce ,mi dajemo predloge i nista vise
Ali vidim Lenovo teme na forumu,meni dosta
Da li ce da mu Lenovo zavrsiti posao,naravno da hoce kao i bilo koji drugi model od nabrojanih
Ti si za Lenovo ja nisam nista vise ni manje u krajnjem slucaju on odlucuje sta ce ,mi dajemo predloge i nista vise
Evo jos par pitanja...
Zbog cega bih ili ne bih trebao uzimati windows telefon?? i koji mi preporucujete ako dolazi u obzir