Jos jedna tema o kupovini mobilnog telefona
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 19:54
Ultra MP3, Opera Web Browser, Call Chater, Camcorder Pro, IR Remote, World Mate, Zip Man, FExplorer,ajde neka mi neko napise cemu sluzi svaki do ovih programa za 6600.Ajde za neke mi je i jasno po nazivu,ovaj mp3 i za ovaj kamkorder,ali ostali me interesuju.Takodje me zanima ima li 6600 onu foru kad te neko zove da izlazi slika od te osobe i ima li mogucnost snimanja zvucnog zapisa,nesto kao diktafon?
Opera Web Browser = isto sto i Opera na kompu, web browser, mozes da gledas HTML strane, program je jako dobar. Call Chater ... Call Cheater, da nije? Call Cheater sluzi da ubacis zvuk kise, vjetra itd itd da ti se cuje u pozadini, tj za dobro laganje nekoga da si na nekom mjestu, mocna stvarcica!
IR Remote ti bukvalno pretvara mob u daljinski za TV, DVD, VIDEO, i ne znam ni ja za shta sve, za masu uredjaja, jos bolja stvar po mom misljenju.
World Mate ti daje tacno vrijeme u raznim gradovima svijeta, mape, vremenske zone i tako to. ZipMan je program za otvaranje zip fajlova na mobu, super stvar. File Explorer ti je kao Explorer za windows, upravljas datotekama, takodje je odlican program.
Ima tu foru sa slikom, diktafon takodje ima.

-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 19:54
Nema na cemu. Mislim da nema taj program za p900/910i tj UIQ Symbian, potrazi malo po netu. www.my-symbian.com je wrh site za Symbian fonove, pa pogledaj sve programe za P9xx. Mada tu nema ovog Call Cheater-a za UIQ, vec samo za Series 60, pa zato mislim da i ne postoji za UIQ...