Samsung galaxy s3 mini vs LG l7 II
Samsung galaxy s3 mini vs LG l7 II
Pozdrav znaci kupujem telefon i trenutno nemam vise novaca za bolji pa je izbor pao na ova dva,ako neko ima iskustva sa ovim telefonima neka kaze koji je bolji.
Re: Samsung galaxy s3 mini vs LG l7 II
U tom cenovnom rangu ako hoces dobar telefon, uzmi Lumiu 630 ili 720. Ako bas mora jedan od ta dva modela, onda s3 mini.
Imao sam lumiu 630 i nisam zadovoljan bio jeste telefon lijep i sve za te pare ali nije mi nesto njihova prodavnica.
S3 mini po specifikacijama bi trebao biti bolji samo sto mnogi kazu da je zenski telefon i malan je to mi je najveca mana i meni je malo ruzan ali kad trenunto nemam za drugi pa moramo izabrati od ova dva.
S3 mini po specifikacijama bi trebao biti bolji samo sto mnogi kazu da je zenski telefon i malan je to mi je najveca mana i meni je malo ruzan ali kad trenunto nemam za drugi pa moramo izabrati od ova dva.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Koja ti je gornja granica što se tiče para što bih dao za telefon? Možda ti tako neko ovde da još neki bolji izbor...
Huawei
60 evra mi je granica nasao za 55 e ocuvan s3 mini a za 50 lg l7 2 samo sto na slikama se cini izgreban
S3 mini, moja preporuka.
Lg Fino imaš za 60€ sto je mnogo bolji izbor od ta dva.