G2 + 100€ = G3 ili ne?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 27. Okt 2015. 11:43
- :: LG G2
G2 + 100€ = G3 ili ne?
Zdravo. Imam G2 i dobila sam ponudu za doplatu od 100€ za G3,. Iskreno nista mu ne fali, brz je i lep, ali moje iskustvo sa G2 kamerom i nije bas pohvalno, nisam zadovoljna. Zanima me da li na osnovu vaseg iskustva dobijam nesto zamenom? Citam da G3 ima isto socivo ali ima opticki stabilizator i IR za brzu detekciju razdaljine pa samim tim fokusira brze. Fokus na G2 je nikakav. Pricam za slike koje nisu na dnevnom svetlu u prirodi, tu su slike uvek perfektne, ali ostale uglavnom fokusira sporije i gubi ga u toku snimka (i to sa kupljenom xcamerom i advance driver-ima)... Ekran koliko sam citala nema TOLIKU vidljivu razliku a trosi vise, pa me zanima vase misljenje? Kamera mi je bitna, i G2 je minus kamera odlican telefon, zanima me da li je G3 bolji i da li vredi zamena? Hvala unapred na savetima!
Re: G2 + 100€ = G3 ili ne?
Nisi napisala starost tvog, stanje, starost g3 itd mada i da dajes polovan g2 za nov g3 opet ne bi trebala 100e da dajes...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Cena G3 je poprilično opala, tako da je doplata od 100 evra neopravdana.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Somi92, zelim da cujem gde to moze da se da polovan G2 i doplati manje od 100e i da se dobije nov neotpakovan G3.
Kristina, i G2 i G3 su vec pomalo bajati modeli, i nema tu prevelikih razlika, neces imati osecaj da si presla na nesto mnogo bolje. Napisala si da ti je kamera najvaznija - ukoliko si vesta, kameru na G2 je moguce softverski drasticno unaprediti, pisalo se o tome u temi ranije, a time se najvise bavio clan kutijagreha, posalji mu pp i siguran sam da ce ti pomoci, to je covek koji je uvek spreman za to, pogotovo kada je u pitanju pripadnica lepseg pola.
Kristina, i G2 i G3 su vec pomalo bajati modeli, i nema tu prevelikih razlika, neces imati osecaj da si presla na nesto mnogo bolje. Napisala si da ti je kamera najvaznija - ukoliko si vesta, kameru na G2 je moguce softverski drasticno unaprediti, pisalo se o tome u temi ranije, a time se najvise bavio clan kutijagreha, posalji mu pp i siguran sam da ce ti pomoci, to je covek koji je uvek spreman za to, pogotovo kada je u pitanju pripadnica lepseg pola.

Nisi napisala u kakvom su stanju oba uređaja, kakva je garancija, itd, itd...
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ako je g2 polovan i star godinu dve. Isplati se doplatiti za g3 oko 100e. Ako je i g3 polovan nema sanse. Jel 16gb ili 32gb verzija g3?
-
- Novajlija
Hvala na paznji pre svega! Pa moj G2 je polovan, decembar 2014, malo mi je ispadao, nemam naviku da nosim nikakve futrole, jedno slovo je ispalo pozadi sa logo-a
i oguljen malo na ivici, nista strasno, ekran je glanc i nije pohaban pozadi po sjaju, sve u svemu izgleda korektno... G3 je nov, e sad slabija je varijanta, 2GB/16GB, tako da, ne znam, ali ajde, G2 mi je brz sa 2GB... kazem, kamera mi je dosta bitna i @drom svasta sam radila, menjala rom-ove, i stavila advance drivere i kupila XCam kameru, i jednostavno nisam zadovoljna, na topic-u kad sam pomenula verovatno sam zvucala kao da ocekujem ne znam sta, znam ja da su tu milion uslova da sve ispadne dobro i mirna ruka, i ISO i osvetljenje ali jednostavno nije to to... citam i citam za G3 i ne znam, kao G4 pada cena, ali i za 4 meseca ako padne na 300€ to je pitanje... Mozda prodam ipak i vaaaljda dodam 100 i mozda nesto preko za Nexus 5X, ako uspem, on valjda ima dobru kameru, isti je ekran kao G2, mada veci je, ali Boze moj... Sta mislite, sa 5X cu osetiti promenu u kameri zar ne? Ovo sve pricam u toj okvirnoj ceni, G2 + do 150€...

G2+cloudy 3.3+ xdabbeb kamera,i nema boljeg telefona.
.
.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Novajlija
A mozes li molim te da mi posaljes tvoja podesavanja X camere? Posto dosta sam menjala parametre, brzine shutter-a sta vec i cim je malo slabije osvetljenje ili je sum ili ili fabricki zamagljeno... ali off topic ode... Da li je 5X dobra kupovina u smislu kamere i doplate u tom rangu ili da cekam koji mesec za G4, ali onda ce G2 da padne cena i vise cu morati da doplatim? Ili je G3 dobra nabavka?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa 5x ima bolju kameru i bolji je uredjaj od G3.Ako imas para idi na njega u suprotnom i G3 je dobar.Ja sam uslikao nekoliko solidnih nocnih fotki sa njim(moj G3 je na 6.0 i Xcam za tu verziju)
U sustini moze se napraviti ok nocna fotkasa G3 u nocnom modu sa Xcam,nekad malo smaniis expoziciju i to je to ili sa FV-5 aplikacijom kamere i rucnim setovanjem ISO vrednosti.
U sustini moze se napraviti ok nocna fotkasa G3 u nocnom modu sa Xcam,nekad malo smaniis expoziciju i to je to ili sa FV-5 aplikacijom kamere i rucnim setovanjem ISO vrednosti.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Maj 2014. 18:16
- :: SGS2
Ne vredi sa G2 na G3 za te pare nikako, ali na 5X svakako vredi.