Samsung galaxy core prime vs lg spirit
Samsung galaxy core prime vs lg spirit
Znaci odlucio sam ipak da izdvojim jedno 110 eura za telefon da bude nov e sad ko ima iskustva neka kaze koji je bolji od ova dva.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Samsung galaxy core prime vs lg spirit
Lg spirit, ne bi L640? Ima da se nadju nove 110-20€. Za te pare je bolji izbor od gore pomenutih modela
Ma kakve ba lumie imao sam vec lumiu 630 nema od aplikacija nista,samo android.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pffff..... Hahahahaha!!!!
Aj' kad ti kažeš.
Onda moje saučešće sa ovima.
Core Prime njakam redovno i to je toliki smeće od telefona! Spirit sam i ja razmatrao, ali Android sa 1GB RAM bi meni bio smrt jer umem žestoko da se osilim po app!
A ovo da "nema od aplikacija ništa" je već izlizan argument koji ne pije vodu. Nema SVE app koje ima iOS ili Andro i meni od 40 instaliranih app fale samo dve, ali sam našao dobre zamene.
Svakako znam da džabe ovo pišem, ali aj' kad mi je već dosadno u busu da malo trošim reči.
Naravno, ako fale baš neke prekopotrebne app to mogu da razumem i poštujem odluku, ali bar dodaj malo i kupi neku krštenu mašinu.

A ovo da "nema od aplikacija ništa" je već izlizan argument koji ne pije vodu. Nema SVE app koje ima iOS ili Andro i meni od 40 instaliranih app fale samo dve, ali sam našao dobre zamene.

Svakako znam da džabe ovo pišem, ali aj' kad mi je već dosadno u busu da malo trošim reči.

Naravno, ako fale baš neke prekopotrebne app to mogu da razumem i poštujem odluku, ali bar dodaj malo i kupi neku krštenu mašinu.

Pazario sam vec lg spirit jos nemam iskustva s njime tek par sati,ali moji prvi utisci su odlicni odusevio me ekran koji je odlican,kamera neka srednja,brzina zasad leti 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Leti dok ne kreneš ozbiljnije da ga koristiš.
Posle nekog vremena kad krene kukanje...