S65 vs CX75

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

S65 vs CX75

Post od dulentse »

Dear all

Razmisljam o kupovini jednog od ova dva telefona. Bilo bi od velike pomoci ukoliko bi mi neko ko je imao prilike ih da koristi ili bar uporedi pomogao oko izbora. Za sada naginjem ka S65 (veci displej, metalna maska). Dobra stvar na CX75 je sto ima mp3, mada mi ne izgleda tako kvalitetno kao S65 a i displej mu je nekako mali (bar tako izgleda na fotkama). Svako zapazanje je dobro doslo, jedino bih zamolio ljubitelje Nokia da se uzdrze od glupih komentara i predloga!! :uhuh:

Hvala unapred

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Razmišljao sam o S65 kad sam planirao kupovinu jeftinijeg telefona, jer tada nije bilo CX75 u prodaji, i odbilo me je to što nema mp3 podršku i što je MATOR (podrška za novije kartice i sl.). CX75 je na papiru odličan izbor za te pare, ja se uopšte ne bih dvoumio, ako već oćeš jedan od ta dva.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

mislim da je cx75 bolji izbor
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=676&b=418&c=

a mozda da malo pogledas i neki drugi telefon , kao npr. LG U8290 , koji je najbolji izbor za telefon do 120e i mnogo je bolji od oba navedena siemensa
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1075/LG/U8290
8) :wink: :D

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

DEL BOY hvala na savetu, i sam sam razmisljao o nekom LG, ali moj ortak ga ima i nikako ne moze da ukljuci GPRS i MMS. Da li je to i inace problem sa LG ili je samo kod njega problem? Da li flash resava problem? Sta znaci ona nacrtana trojka na poklopcu kod svih LG koje sam video? Neka mreza ili sta?

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

dulentse, moze se srediti to sa GPRS-om i MMS-om , mislim da imaju podesavanja ovdje na forumu , a ako ne , onda samo otvori novu temu i zatrazi podesavanja 8) :wink: :D

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

s65 i cx75 vrlo slicne platforme ali nista preterano. slazem se u vezi LG jer daje najvise za te pare, mozda ne bi bilo lose ni LG 4410 imam ga u radnji i ide ko lud jer za nekih 140 e dobijas odlican telefon u fulu i nema problema sa gprs konfiguracijom dok svi oni koji dodju sa tre(3) mreze imaju tih problema dok se ne flesuju a to bez 10e nece niko da ti radi.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Odgovori