Koji telefon kupiti?
Koji telefon kupiti?
Pozdrav svima
Pošto vidim da su cijene LG G4 pale, da li se isplati kupiti i zamjeniti HTC M8.
Takođe vidim da LG Nexus 5X i Sony Z3 Plus imaju pristojne cijene.
Nisam zahtjevan korisnik, najviše mi treba bolja kamera od ove na HTC-u i neka pristojna baterija koja izdrži dan normalnog korišćenja.
Cijene u Republici Srpskoj za ova 3 modela krecu se: LG G4 310e, LG Nexus 5X 260e, Sony Z3 Plus 310e.
Naravno, ako imate neki drugi telefon zanimljiv slobodno predložite.
Unaprijed zahvalan.
Pozdrav!
Pošto vidim da su cijene LG G4 pale, da li se isplati kupiti i zamjeniti HTC M8.
Takođe vidim da LG Nexus 5X i Sony Z3 Plus imaju pristojne cijene.
Nisam zahtjevan korisnik, najviše mi treba bolja kamera od ove na HTC-u i neka pristojna baterija koja izdrži dan normalnog korišćenja.
Cijene u Republici Srpskoj za ova 3 modela krecu se: LG G4 310e, LG Nexus 5X 260e, Sony Z3 Plus 310e.
Naravno, ako imate neki drugi telefon zanimljiv slobodno predložite.
Unaprijed zahvalan.
Pozdrav!
Re: Koji telefon kupiti?
Ako je bitna kamera g4...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako je kamera prioritet definitivno LG G4, za taj novac predstavlja odličnu kupovinu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Sve tri kamere su primetno bolje od M8, tako da tu nema greške. Ali po pitanju baterije, mislim da G4 i 5X nisu ništa bolji od M8, ali mogu da izguraju dan uz nekih 4h sot okvirno (detaljnije zavisi od upotrebe). O Z3+ ne bih pričao jer ga nisam ni video uživo kamoli šta više.
- andriod
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
- :: i9300
- :: P970 Optimus black
Ako je prioritet kamera G4,ako je baterija Z3plus.
Mislim da je Sony bolji izbor jer kamera nije losa,G4 ima jednu od najboljih ali je Xperia uz bolju bateriju u prednosti i zbog izrade
Mislim da je Sony bolji izbor jer kamera nije losa,G4 ima jednu od najboljih ali je Xperia uz bolju bateriju u prednosti i zbog izrade
Operator
- El Laki
- Prijatelj foruma
Jesu sredili probleme sa S810 na Z3+?
Pozdrav hvala vam na odgovoru, najbolje je da odem do radnje i vidim sta najbolje lezi u ruci i sta bi zadovoljilo moje potrebe.
- andriod
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
- :: i9300
- :: P970 Optimus black
Koje probleme konkretno?El Laki napisao:Jesu sredili probleme sa S810 na Z3+?
Operator
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ma mislio je zagrevanje telefona.To se desavalo samo kad bas opteretis telefon(tipa igras neku zahtevnu igru).Nema toga skoro uopste vise.Meni se pre sad zagreje Z2 nego Z5 mada ne igram igrice skoro nikad.
Sent from my Xperia Z5
Sent from my Xperia Z5
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
LG G4 kakav je u usporedbi sa Samsung-om S6 I Note 4? Da li je to možda bolja kupovina?
Previše pitanja postavljam, ali kad već kupujem, onda da kupim nešto što će me služiti.
Hvala vam.
Pozdrav!
Previše pitanja postavljam, ali kad već kupujem, onda da kupim nešto što će me služiti.
Hvala vam.
Pozdrav!
- El Laki
- Prijatelj foruma
Na strani G4 kamera, izmeljiva baterija i sd slot. Na strani S6 displej, baterija i izrada. Ako mene pitaš ne vredi S6 100e doplate.
2 prednosti s6ice sto si naveo su diskitabilne...displej je mnogo dobar i na g4 i izrada..mozda se nekom svidja kozni fon. Oba uredjaja su vrhunska ali i moje je misljenje da s6 ne vredi 100e vise...da je razlika do 50e bilo bi ok...
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Jos jedan glas za G4.
Mada smesno mi je da kao ima kožnu masku, to je kožna maska isto kao sto je za bezicno punjenje potreban usb kabal inace napunice se kada Nikola Tesla bude to uradio
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mada smesno mi je da kao ima kožnu masku, to je kožna maska isto kao sto je za bezicno punjenje potreban usb kabal inace napunice se kada Nikola Tesla bude to uradio

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Android 12
Zadnja maska je presvucena kožom najboljeg kvaliteta i daje prijatan osecaj u ruci 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Odlična je izrada na G4 i čak šta više meni je takva bolja, ali objektivno su metal i staklo kvalitetniji izbor.
Koje debljine je koza ako neko slucajno zna? Ona crna izgleda solidno, dok braon I crvena mi izgledaju kao da su kozu debljine papira zalepili na poklopac, po netu dosta Ima slika kako se braon izlizala. Sad dal zbog toga sto se I najvise prodavala ili debljine?
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
- El Laki
- Prijatelj foruma
Jeste braon najosetljivija. Bordo je bolja, ali ipak su bež i crna najizdržljivije. Mislim da je to i zbog teksture. Braon i bordo su dosta glatke.
Jos jedno pitanje, da li se Note 4 isplati uzeti, jer je proizveden iste godine kao i HTC M8
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pa ne znam po kojoj ceni ga imas. Ali nov nije bas jeftin a i polovni drze cene koji su u dobrom stanju
- simbijanac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Jan 2015. 20:12
- :: Sony XA2 Ultra
- :: Sony XZ2 / Nokia E7
Moze li neko da mi da neki konkretan predlog za telefon. Najbolje bi bilo da je to neka mala nokijica
Operativni sistemi me ne zanimaju,ni kamera ni memorija displeji ni nista od svega toga. Jedino mi je vazno da telefon ima izlaz na internet odnosno da podrzava instalaciju Whats Appa i da je najjeftiniji moguci. Naglasavam da me nikakve druge aplikacije ne zanimaju.Neko sa nekim predlogom? Moze li to na primer nokia 225 ili neka slicna njoj?