Samsung D600 versus Nokia 6680..?!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Samsung D600 versus Nokia 6680..?!

Post od EsCoBaR »

Doslo vreme da se uzme nova masina.. Eto 2 modela koja mi vec duze vreme upadaju u oci!

D600 bi uzeo zbog 2mp kamere a 6680 zbog symbiana..

Sta kazete?! Kolika je to razlika izmedju kamera kod ovih modela, da li da ipak izaberem symbian i slabiju kameru ili obrnuto...

Izgled mi nije bitan.. Oba su lepa, mozda je samsung malo 'extremniji' sto mi se svidja ali kazem to nije glavni faktor kod kupovine.. ;)

Hvala unapred...

p.s - Ako se neko pitao gde sam do sad na forumu, jbg sluzim otadzbini.. :(
Dosao sam na vikend, sutra se vracam.. ;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne znam koliko ti je pametno da menjas telefone dok si u askari... :uhuh: :uhuh: :uhuh: znam bio sam i sam i video tu novu opciju mobilnih telefona da preko noci jednostavno nestanu! hehehe...ovo nema veze sa temom ali morao sam...pozz 8) a, da, moj predlog je N6680...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Znam sta hoces da kazes ali ako ne uzmem sad necu ni da ga uzmem, poznajem sebe.. :)

Sta je sa poklopcem na 6680? I kolika je razlika u kameri, ako si upoznat... :?

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ma mala je razlika u kameri a kazu ljudi da je d600 u ulozi mp3 playera beskoristan........uzmi 6680 i neces se pokajati 8)
5130+Koss the plug....

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

imam utisak da iako je na samsungu 2MP da Nokija ima kvalitetniju kameru... inace ja sam u poslednje vreme promenio dosta telefona svih proizvodjaca i OPET sam se vratio na Nokiju... samo ovog puta u pitanju je N70...pozz 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

a mozda da jos malo sacekas , tj. da skupis jos kesha i da kupis nokiu n70 , koja bolje od oba nevedena 8) :wink: :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

EsCoBaR, se vec vratio u kasarnu tako da...Ja bih uzeo D600,zato shto su me smorile one gromade..

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ne bi ni imao vremena u kasarni da se cima sa programima na 6680 tako da i ja glasam za d600 koji komotnije stane u dzep 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

fain2daniel napisao:ne bi ni imao vremena u kasarni da se cima sa programima na 6680 tako da i ja glasam za d600 koji komotnije stane u dzep 8)
E bas si napisao isto sto sam i ja htela da mu predlozim...A kad se vrati iz vojske neka se zeza sa telefonima...gde ce tamo da ga formatira ako mi neki program zabaguje ili slicno... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori