Šta posle samsunga s2 plus ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
krababgd
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 04. Apr 2014. 06:54
:: nokia e5

Šta posle samsunga s2 plus ?

Post od krababgd »

dakle, ideja je da zamenim telefon novijim, gazi ga vreme i spor je sa novim aplikacijama, pa sam mislio da skupim parice za nešto novije.

trebalo bi da stane u džep, znaci veličine kao s2 + ili slično, igrice ne igram, treba mi blic i dobra kamera, malo jača baterija, prednja je nebitna jer sam gadan i ne selfišem se :o . i da ne košta kao auto koji sad vozim :) , mozda do 200 e, ne vise.

svaka ideja dobrodosla, unapred hvala svima

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Šta posle samsunga s2 plus ?

Post od znemanja »

Za manje od 200 evra možeš da pazariš galaxy J5. Odlična kamera, izuzetno dobra autonomija beterije, mada je ipak veći od s2 jer je to uređaj sa ekranom od 5 inča.
Naravno tu je i Galaxy Alpha koji je jako dobar telefon, dosta moćan hardver, premium kvalitet izrade, jako dobra kamera i kompaktan je sa ekranom od 4.7 inča. Mana je što nov prelazi navedeni budžet, ali ako u obzir dolaze i polovni, mislim da može za 200€ da se nađe dobro očuvan.

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

djokic.sale
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 26. Jul 2015. 23:36

Post od djokic.sale »

Niš podzwmni prolaz moj drug uueo nov j5 sa garancijom za 150e.... 200e košta j7.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

znemanja napisao:Za manje od 200 evra možeš da pazariš galaxy J5. Odlična kamera, izuzetno dobra autonomija beterije, mada je ipak veći od s2 jer je to uređaj sa ekranom od 5 inča.
Naravno tu je i Galaxy Alpha koji je jako dobar telefon, dosta moćan hardver, premium kvalitet izrade, jako dobra kamera i kompaktan je sa ekranom od 4.7 inča. Mana je što nov prelazi navedeni budžet, ali ako u obzir dolaze i polovni, mislim da može za 200€ da se nađe dobro očuvan.

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Sad nesto razmišljam koliko bi Alpha bio brutalan telefon da je imao malo bolju kameru.....

krababgd
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 04. Apr 2014. 06:54
:: nokia e5

Post od krababgd »

djokic.sale, pa kako je tolika razlika u odnosu na cene sa sajta moblini svet? skoro 100 e za j7

djokic.sale
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 26. Jul 2015. 23:36

Post od djokic.sale »

Nemam pojma pre par dana bio do Niša pošto mi je najbliži veći grad..... dobija se garancija i novi telefoni....
E sad druga je priča što su to prave cene a ostale kod nas su naduvane...... jer kad gledam Bugarska, Rumunija, Mađarska toliko i idu..... verovatno su otud.... j7 je 200e a onaj gold je 205.
U svim radnjama u Nišu u t.c. podzemlje. Možete ih naći na kp oglase ja sam ih tako našao.

Bogdan2015
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
:: Samsung Galaxy S7
:: Xiaomi Redmi N3 Pro

Post od Bogdan2015 »

J5. .

liman3
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 28. Maj 2014. 08:54
:: P10 Lite

Post od liman3 »

Xiaomi Redmi 3 /Pro baterija 4100mAh traje 2 dana.Kamera je solidna.Telefon je jedan od najkompaktnijih sa 5 inča ekranom.
Huawei P8 Lite kompletniji od J5 mada slabija kamera i baterija ali generalno je ok.

Bogdan2015
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
:: Samsung Galaxy S7
:: Xiaomi Redmi N3 Pro

Post od Bogdan2015 »

Tacno,moze i Redmi 3 taj bih prvo predlozio nego sa pomesao sa nekim postom ucinilio mi se da nece Kineze.

Odgovori