Ja sam njega uzeo zbog 4" ekrana, i hteo sam Windows. On je 12-13 hiljada nov. On je sa Windows Phone 8.1, a može da se nadogradi na Windows 10 Mobile.
Jadno je nema nikakvog izbora telefona od 4". I to što ima stave mu slabiji hardver.
Ima i l435, mislim da je samo razlika što l435 ima kameru od 2mp, a l532 sa 5mp.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Poslednja izmena od znemanja u Sub, 17. Sep 2016. 13:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Ne piši post za postom, koristi opciju izmeni.
NakaR napisao:Z1 compact ima tacno 4,3 inca ekran. Fin i kvalitetan telefon. Dobra baterija i dobra kamera. A uz to ne zaostaje puno za vodecim telefonima.
Svakako zanimljiv telefon. A ovako u radnjama vidim da je prilično skup, u Gigatronu skoro 50.000... (Znam, ti si baš i rekao da vidi na kp, ali komentarišem samo.)
Mada mislim da i ne bi trebao da gleda samo dijagonalu ekrana, nego i širinu telefona i koliko ekran zauzima od te površine. Recimo Samsung A5 je uzan, i to što ima malo veću dijagonalu ga ne čini nezgodnim za baratanje jednom rukom. (Napamet govorim, mislim da je A5 4,7 inča.)
Hvala svima što se se potrudili, ali mislim da ću ipak da odustanem od tih manjih telefona. Ako sad budem našao nešto da valja, sledeći put ću svejedno morati da uzmem neki sa većim ekranom, pa mi je bolje da se navikavam.
Verovatno ću uzeti neki Sony Compact ili Samsung Mini, i verovaću proizvođačima da je 4,6 inča neka optimalna veličina ekrana.
Retko koji noviji, da, tako se i meni čini. Mada ima još telefona u prodaji koji su prisutni i godinu i po dana, tako da ima još dosta tih i sa tim neiskorišćenim prostorom sa strane. Mada ja nešto mnogo i ne pratim kompletnu scenu kao neki drugi članovi nego samo šta mi zapadne za oko kao zanimljivo u datom trenutku.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.