S5 kvalitetna izrada? Lajsna koja počinje da se guli posle mesec-dva korišćenja....
M9 nema baš najsrećniju kameru, sve ostalo je dobro...kvalitet izrade, zvučnici uhh vrh.
Ja bih pre išao na Xiaomi mi5 i ostaće ti nekih 40-50e a to nije mala cfira...
M9 vs Honor 7...Ja lično bih bez razmišljanja uzeo Honor 7 ali ne u beloj boji zbog crne trake oko ekrana. Ipak je i generacijski ispred M9 (koji uopšte nije loš da se razumemo).
Zmaj napisao:Xiaomi ne dolazi nikako u obzir. A kakav je Sony Z5 Compact, da li se stvarno toliko greje koliko pričaju?
Ne greje se Z5c nakon sto je dobio nafogradnju na MM,dosta toga je isoravljeno.Ako ti je vec 6P veliki Z5c je odlican mada bi ti ja preporucio polovan Z5 klasik zbog veceg ekrana i 1GB rama vise.
Sent from my Sony Xperia Z5
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
S5 kvalitetna izrada? Posle mesec dana mom prijatelju se lajsna izgulila. Izgledao mi je kao onaj jeftini hromirani drzac sapuna u WC koga su kiseline nagrizle. Ledja na tom telefonu izgledaju kao da je to telefon do 100 eura i to neke No Name kompanije.
S6 edge je druga prica, veoma dobar telefon u svakom pogledu, osim baterije koja nije losa.
HTC M9 nista nije bolji od M8 a skuplji je jedno 70/80 eura. Uporedio oba u rukama.
Sto se tice Sony telefon, Z3 je dobar dok ga ne potpis u vodu. Posle toga cekaj sta ce da ti crkne, da li zvucnik, kamera, baterija ili ko u mom slucaju maticna. Z3+ ima za nijansu bolju kameru (mada ni kod jednog neces imati neki woow efekat), ali je baterija katastrofa.
Ja svima trenutno preporucujem Mate S. Sto se tice kvaliteta izrade u rangu je M8. Displej perfekt. Kamera bolja od Z3. Jedino baterija nije na nivou Z3 (koji od svih pomenutih ima najbolju kameru).
ZlajaNS napisao:Samsung S6 vs Samsung C7 vs Sony Z5?
z5 je ubedljivo najbolji tu,sve ima ibzbalansirano dobro..zvuk,kameru,bateriju,fluidnost i na nivou nexusa,premium izradu i dizajn.
Sent from my LG Nexus 5X
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.