Note 5 vs S7 and S7 edge
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Note 5 vs S7 and S7 edge
Necu druze nikakav picvajz praviti ,nema da brigas ,ja samnti rekao i naveo konkretno kako i sta i isto tako postujem tvoj novac i zelju da uzmes sta ti zelis
Vecina nije uvek u pravu x puta dokazano ,sada da li je tebi moj post dovoljan da se predomislis ili ne to je tvoja licna stvar ,ja sam ti naveo prednosti i mane jer si ti to trazio , da li ces verovati meni ili nekome drugome ,trecem je opet tvoja stvar
Inace jos jos dve stvari ,ne ocekuj lako rukovanje edge modelom jer nije,zastita je takodje zeznuta stvar kod njega ,imas po netu pa pogledaj procitaj
Evo ja se vise necu oglasavati na ovoj temi mozes slobodno pustiti da te ubede da kupis s7 edge [emoji6]
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Vecina nije uvek u pravu x puta dokazano ,sada da li je tebi moj post dovoljan da se predomislis ili ne to je tvoja licna stvar ,ja sam ti naveo prednosti i mane jer si ti to trazio , da li ces verovati meni ili nekome drugome ,trecem je opet tvoja stvar
Inace jos jos dve stvari ,ne ocekuj lako rukovanje edge modelom jer nije,zastita je takodje zeznuta stvar kod njega ,imas po netu pa pogledaj procitaj
Evo ja se vise necu oglasavati na ovoj temi mozes slobodno pustiti da te ubede da kupis s7 edge [emoji6]
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Kvaka izvini ali imam screenshotove od cak 9h SOT-a bez gasenja bilo cega sve ukljuceno tako da nemoj da dovodis ljude u zabludu..
Ako treba nadjem sutra (na cloud-u su) i okacim
Ako treba nadjem sutra (na cloud-u su) i okacim
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nema razloga da budeš zbunjen, s6 edge plus nikako nije bolji uređaj od S7. Daleko od toga da je S6 edge plus loš, ali S7 je u svakom pogledu unapređenje, dileme nema, ako novac nije problem, pazari S7 edge.kocapro napisao: Umesto da mi pomognete Vi ste me sada potpuno zbunili [emoji38] [emoji38]
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
kocapro, kaži ti nama kakvo je trenutno stanje što se finansija tiče? Odnosno koliko bi morao doplatiti za S7edge? Tako ćemo najbolje procijeniti da li se isplati prelazak sa te strane, jer je jasno kao dan da se sa svih drugih aspekata prelazak isplati. Ja sam mislio da se ne isplati prelazak sa N4 na N5, gdje je razlika na papiru još manja i čak bi neko rekao korak unazad, ali je u praksi stvar potpuno drugačija. Prijatelj ima S6 Edge+ i kad je vidio i uzeo u ruku S7 Edge jednostavno se oduševio kako leži u ruci. Kamere su skoro jednake u dnevnim uslovima, ali je opet fokus osjetno brži na S7 a o low light uslovima da ne pričam jer sam se tu prosto oduševio. S6e+ i N5 su dobri, ali je S7 otišao osjetno korak dalje. 

Poslednja izmena od janka_88 u Pon, 17. Okt 2016. 11:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Jednu stvar imaj na umu, za note 5 nemaš zvaničnu garanciju a ja se iskreno ne bih zezao sa telefonom koji košta 500e. Zalomi se falicni primerak i šta ćeš onda. Da juriš ove sa garancijom na salveti?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
U ovom trenutku se ne isplati prelazak sa Note 5 na S7E, ako mora Samsung čekao bih nove S8, da nemaš Note 5 rekao bih S7E. Ako ti treba promena sačekaj Pixel, ako te je smorio droid onda iP7Plus.
ps. Što se tiče Note 5 vs S6E+, to su hardverski potpuno isti telefoni, razlika je u olovci ili kod drugog zakrivljen ekran. Nema poente jedan za drugi menjati.
ps. Što se tiče Note 5 vs S6E+, to su hardverski potpuno isti telefoni, razlika je u olovci ili kod drugog zakrivljen ekran. Nema poente jedan za drugi menjati.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
S7 vs S7 edge tj da li vredi dati oko 120e više za edge model? Da li ima neko normalno staklo za ekran? I da li ima neko staklo za zadnji deo? I kakva je situacija sa tim staklom pozadi, tj da li lako puca prilikom pada?
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- znemanja
- Moderator
Imao sam oba modela i mišljenja sam da ako ti nije nužan malo veći ekran, doplata za edge model od 120€ nije opravdana.
Što se tiče stakla za edge, nekog trajnog rešenja nema, postoje folije zaobljene na čoškovima koje se ne odlepljuju kada se koristi neki case, ali staklo je problematično.
S7 i S7 edge u hardverski identični, malo veći ekran i malo bolja baterija je karakteristika edge modela. Sve ostalo je identično.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Što se tiče stakla za edge, nekog trajnog rešenja nema, postoje folije zaobljene na čoškovima koje se ne odlepljuju kada se koristi neki case, ali staklo je problematično.
S7 i S7 edge u hardverski identični, malo veći ekran i malo bolja baterija je karakteristika edge modela. Sve ostalo je identično.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
A kakav je to problem bio sa multitaskingom na S7/Edge? Sada sam to prvi put pročitao.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Festina lente.
- filip11314
- Mobil manijak
S7 neotpakovan, 2 godine Telenor garancije, Onyx black - 450e. Dobra kupovina?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
S7e ne vredi 120€ doplate. Malo jaca baterija i bespotrebno zakrivljeni ekran. Jedino ako nisi lud za edge ekranom onda je druga prica. Cini mi se procene na forumu su zabranjene. Ali se toliko prosecno krece cena S7
- znemanja
- Moderator
Da, to je ta cena za neotpakovan i nekorišćen S7. Ako je zaključa na Telenor mrežu onda možeš da spustiš cenu za nekih 10-15€, ali generalno to je ta cifra za S7.filip11314 napisao:S7 neotpakovan, 2 godine Telenor garancije, Onyx black - 450e. Dobra kupovina?
@rock9855, pa zavisi, nekorišćen i neotpakovan S7 edge, sim free od operatera se kreće oko 520€.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Razlika od oko 70€ je itekako isplativa u korist S7 Edge baš zbog boljeg trajanja baterije i većeg ekrana . Mada je i S7 odlična kupovina , pogotovo sad kad mu se cena stabilizovala na 430-450€ .
Sent from Galaxy S7 Edge
Sent from Galaxy S7 Edge
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pa covek rece 120e. Ako je samo 70 onda bi moglo ako mu se svidja edge ekran. Duze trajanje baterije je svakako veliki plus
- filip11314
- Mobil manijak
Zeznuo sam se, nov S7e je 520e, a našao sam S7 nov sa 2 godine garancije za 430e.
Što se tiče S7e nema šanse da ga kupim iz više razloga. Prvo planirao sam da kupim telefon sa manjim ekranom. Drugo edge displej je po meni najveća glupost, a za držanje na stolu mi ne treba. Treće nema adekvatnu zaštitu za ekran, a puca lako. Tako da S7.
Što se tiče S7e nema šanse da ga kupim iz više razloga. Prvo planirao sam da kupim telefon sa manjim ekranom. Drugo edge displej je po meni najveća glupost, a za držanje na stolu mi ne treba. Treće nema adekvatnu zaštitu za ekran, a puca lako. Tako da S7.
- filip11314
- Mobil manijak
Može li neko da mi objasni kakva je to garancija uvoznika (Comtrade)? Da li je ista kao i garancija operatera ili služi za brisanje d...?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ista je. Njihova garancija je validna koliko i ova koju daju mts/vip/telenor ili bilo koja druga prodavnica koja je platila carinu i porez. Drugim rečima, u pitanju je legalno uvežen telefon na koji imaš 2 godine garancije.