Pomoc

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Solarstone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 26. Sep 2016. 14:41
:: Samsung Galaxy J5

Pomoc

Post od Solarstone »

Izdvojio bih za NOV telefon 260, najvise do 300e (posto, ukoliko nadjem odredjeni model, imam mogucnost da uzmem na rate u mob sopu)

Garancija mi nije presudna, bitne stavke su mi fluidnost u radu i stock/priblizno stock Android iskustvo i izgled, rutovao bih ga i prilagodio svojim potrebama, zatim dobar veliki ekran do 5.2-5.5in, kvalitetna izrada kucista koje nije glomazno, baterija neki prosek da podrzi sve to, isto sto se tice kamere.

Pogledao sam puno modela u tom cenovnom rangu, ali nikako da se odlucim, tako da necu da navodim svojih top 3 favorita, sacekao bih vase predloge.

Hvala unapred.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Pomoc

Post od znemanja »

Nexus 5x se u tom cenovnom rangu nameće kao dobro rešenje, ali taj model ima nešto lošiju autonomiju baterije i nema premim izradu, ceo je od plastike. Ne znam koliko se kreće cena Sony Z3/Z3 plus, ali i taj model zadovoljava većinu zahteva.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Solarstone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 26. Sep 2016. 14:41
:: Samsung Galaxy J5

Post od Solarstone »

5x sam definitivno izbacio iz liste zelja..Najjeftinija Z3+ na KP po ceni od 295e, pa bi to moglo da dodje u obzir.
Sta mislite o nekom od telefona iz Huawei ponude? Kakva im je podrska sa xda, sto se tica custom rom-ova, roota i ostalo?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ako otpada 5X, Z3+ je najpribližniji zahtevima koje si naveo potogovo ako želiš UI koji je što približniji stock androidu. Huawei modeli ne mogu da se pohvale dobrom kamerom, takođe njihov UI, EMUI je diskutabilan, meni se lično ne sviđa, ali pogledaj neke YT snimke pa proveri da li ti taj UI odgovara. Takođe podrška XDA zajednice im je slaba.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori