Savet
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Savet
bata bogdan, Poslednji post ti je obrisna, kao što će biti svaka tvoj glupost koja nema veze sa temom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Moja sestra ima G5. Baterija je u rangu sa Mate S, znaci od 4 do 5 plafon 5,5 SOTa. Kamera je frhunska. Tel radi kao sat, brz. Dizajn, onako. Kvalitet izrade, slabiji od Mate S, ali opet veoma dobar (posto je Mate S jedan od najkvalitetnijih telefona koje sam ja uzeo u ruke). Ono sto je najveca mana LG G5 je starenje ekrana tj. ghosting. Promenom pozadine, taj problem prestaje. Ne shvatljivo ali iritantno.
Lumia 950,baterija odlicna,kamera izuzetna,jedino sto nema fingerprint senzor ali zato ima skener roznjace i continuum...Night napisao:Dobro vece. Pre mesec dana uzeo sam iphone 6 (ne nov), koji mi je posle prvog pada (40 cm na parket) pukao. E, hocu da promenim telefon. Razmisljao sam i o promeni ekrana (90 evra) ali svi su mi rekli da je bolje da ga prodam, jer stavljaju neke lose ekrane, koji posle mesec-dva pocinju da se gube, i ne rade kako treba. Sad za ovaj moj telefon, u takvom stanju mogu da dobijem 200 evra, bar mi je tako receno. Razmisljam se da ga prodam, i uzmem preko nekog operatera nov mobilni telefon. Znaci, paket moze da bude do 1700 dinara, i do 30 000 doplate. Ili da prodam iphone i uzmem telefon do 300 evra u slobodnoj prodaji. Znaci, treba mi dobra baterija, fingerprint senzor, pristojna kamera.
Koje modele mi mozete preporuciti da ispunjavaju uslove?
Hvala unapred.
Ja sam recimo tek pre par dana primetio ovaj problem. Postoji i easy fix, skine se aplikacija za kalibraciju ekrana i podesi temperatura na 6000k. Ali da, problem postoji na G5. Dakle nije permanentno urezana slika samo se najsvetliji delovi prethodne slike neko vreme zadržavaju na ekranu. Dešava se ako se dosta zadržavate u istoj aplikaciji. U prevodu fail od strane LG-a.Apolo napisao:Možeš li pojasniti Ghosting, nisam bas najbolje razumeo...
Sent from Lumia 950 using mTalk
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Mene LG razocarava kvalitetom svojih flag ship modela. Svaki ima neku falinku. Ispade da prave kvalitetnije low end telefone. A ne bi smeli da podbace sa displejima gde su najjaci. Malo aljkavo od njih pa se bune sto im prodaja opada
Apolo, vec su ti objasnili artifex, i antec, . Stvarno neshvatljivo od jednog "flagshipa" koji je pre par meseci kostao skoro pola hiljade evra.
Posebno je iritantno kada pises poruke na viberu, pa se deo teksta od prethodnog chata vidi (mada, dodje i korisno - preteca multi taskinga
)
Sreca, promenom pozadine ili restartom se to resava lako, ali ipak je to ogroman propust za mene.
Posebno je iritantno kada pises poruke na viberu, pa se deo teksta od prethodnog chata vidi (mada, dodje i korisno - preteca multi taskinga

Sreca, promenom pozadine ili restartom se to resava lako, ali ipak je to ogroman propust za mene.
- Mr.Neodlucni
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2016. 21:59
- :: Iphone 6s
- :: Huawei p8 lite
Pozz narode,da ne bih dzabe otvarao drugu temu pitacu vas ovde za savet...Resio sam da prodam svoj 7 edge i da se vratim na iphone...pa me sad zanima da li uzeti 6s 64gb ili da idem na 7 32gb.....da li je uopste 7 bolja od 6s koliko pricaju jer sam imao vec 6s samo 16gb ali sam opet bio prezadovoljan jer nisam zahtevan korisnik,uglavnom instagram,viber,fejs...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Čekajte. Pa čovek ne prelazi na 6s na 7, već sa drugog sistema. Ako ti ta razlika između 32 i 64GB ne igra ulogu, ja bih pre išao na ip7.
Prvi razlog je taj što jeste sve po malo bolje.
Drugi razlog što možeš neku drugu boju uzeti.
Treći razlog je što će mu cena sporije padati i dobićeš više sledeće godine kad budeš opet menjao.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Prvi razlog je taj što jeste sve po malo bolje.
Drugi razlog što možeš neku drugu boju uzeti.
Treći razlog je što će mu cena sporije padati i dobićeš više sledeće godine kad budeš opet menjao.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Mr.Neodlucni
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2016. 21:59
- :: Iphone 6s
- :: Huawei p8 lite
Koristio sam iphone od 4-vorke do 6s...nije mi problem da uzmem opet s6 ali bi isao pre na iphone 7 da bi mi vise vredeo kad bude izasla 8-ica ili 7s
cena mu je sad koliko sam video na mts mrezi oko 630e