Samsung j7 ili huawei honor7 lite
Samsung j7 ili huawei honor7 lite
Pozdrav,hteo bih poneki komentar čuti koji je realno telefon bolji od ova dva.Honor se dobije za 175 eur a j7 za 200 eur.Nebitno 25 eur zanima me kvalitet.Oba su lepa ali koji ima jači procesor,bateriju itd.UNapred hvala 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Samsung j7 ili huawei honor7 lite
Pretpostavljam da je J7 2016 u pitanju po ceni, tako da čista CPU snaga je tu negde, ali J7 ima bolji grafički čip, bolju kameru i, neko bi rekao, bolji ekran iako lično nisam veliki ljubitelj AMOLEDa, a i niža mu je rezolucija. Naravno, na tim veličinama ekrana ćeš razliku između HD i FullHD teško uopšte i primetiti. 
Ne znam kakva je baterija na h7l, ali pošto je identičan po svemu sa mojim P9 lite verovatno slično drži i baterija, koja meni izvlači 7h rada ekrana. J7 16 je i tu nešto bolji.
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Ne znam kakva je baterija na h7l, ali pošto je identičan po svemu sa mojim P9 lite verovatno slično drži i baterija, koja meni izvlači 7h rada ekrana. J7 16 je i tu nešto bolji.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Definitivno J7 (2026).
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ovaj bih i ja, ma koliko ne voleo Samsungov dizajn. [emoji38]znemanja napisao: J7 (2026).
Hvala prijatelji.Dosta znači mišljenje ko se bolje razume.Sve su prilike da cu kupit j7.
Ako još neko ima da se ukljuci u temu bio bi zahvalan.Ja ne pretendujem ni ove ni one samo me zanima celokupan kvalitet između ta dva telefona.O trecem ne razmisljam mada bih prihvatio sugestije ako ima neki treci da se umeša sa nekom svojom kvalitetom.Marka telefona
nebitna.SAmo kvalitet bitan

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sve su prilike da ćeš na kraju biti banovan. Više ne mogu ni da prebrojim koliko si ovakvih tema otvorio. Od kad si na forumu konstantno se lomiš i svaki put oko različitih telefona. Nekoliko tema si već spamovao sa istim pitanjima.
Ovo ti je definitivno poslednja opomena. Drži se jedne teme u vezi odabira i kad dobiješ savete onda odluči. Ako imaš još neku nedoumicu, nastavi u istoj temi da pišeš. I ni pod razno ne otvaraj iznova jedne te iste teme.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ovo ti je definitivno poslednja opomena. Drži se jedne teme u vezi odabira i kad dobiješ savete onda odluči. Ako imaš još neku nedoumicu, nastavi u istoj temi da pišeš. I ni pod razno ne otvaraj iznova jedne te iste teme.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Azimuth
- Moderator
Goran70, post ti je obrisan zbog prostakluka i bezobraznog ponašanja.
Ovom prilikom te poslednji put opominjem, pročitaj pravila foruma i drži ih se.
Lomi se oko izbora telefona koliko god hoćeš, ali ti neću dozvoliti da spamuješ forum. Imao si već tvoje teme, gledali smo ti kroz prste, ali si počeo da preteruješ.
Dakle, u ovoj temi piši i u vezi ova dva i u vezi bilo kojih drugih. Nemam ništa protiv toga, ali nemoj iznova da otvaraš nove teme zarad poređenja nekih drugih modela.
Ovom prilikom te poslednji put opominjem, pročitaj pravila foruma i drži ih se.
Lomi se oko izbora telefona koliko god hoćeš, ali ti neću dozvoliti da spamuješ forum. Imao si već tvoje teme, gledali smo ti kroz prste, ali si počeo da preteruješ.
Dakle, u ovoj temi piši i u vezi ova dva i u vezi bilo kojih drugih. Nemam ništa protiv toga, ali nemoj iznova da otvaraš nove teme zarad poređenja nekih drugih modela.
Ok nadovezivat ću se na istim temama.Nije mi bila namera nikakvo spamovanje...i nikakvo preterivanje....a što se tiče prostakluka on je samo posledica tvog ponasanja tako da nisi trebao da ga obrišeš a svoje ostavljaš.Uzimaš mi osnovna ljudska prava.Ovde si jedini ti bato koji je bezobrazan jer imaš neku vlast na ovom forumu.Nemoj mi udarat te šuplje finte.I ne briši mi komentare neka i drugi vide kako se ponašaš i ko je ovde bezobrazan a ko ne.Ti mene možeš opominjati do sudnjeg dana jer nisi u pravu i sam to znaš i brisati komentare koliko ti volja.U tebi je bezobrazluk i ne može se iskoreniti.Tu nema leka.Ako neko pogreši nenamerno ti nemaš prava biti arogantan i bezobrazan do gostiju.Nisi bre kod svoje kuće?Razumeš?
- Azimuth
- Moderator
Tema ti je zaključana zbog nepoštovanja pravila foruma.
Ako imaš problem sa mnom, slobodno se obrati nekom od moderatora ili administratoru.
Ako imaš problem sa mnom, slobodno se obrati nekom od moderatora ili administratoru.