S7 ili 6p?
S7 ili 6p?
Ljudi, šta mislite, da li je bolje uzeti S7 ili Nexus 6P? Volim amoled ekrane i volim ogoljeni Google i znam da je Nexus ozbiljan telefon, ali dosta je star i teško ga je naći. Ne igram igrice, ne koristim Fejs... Ali volim da uslikam ponešto telefonom.
Sent from my ONE A2003 using Tapatalk
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: S7 ili 6p?
Ako nađeš nov sa garancijom 6P. U suprotnom S7 sa garancijom.
I meni je bliži 6P, ne volim Samsungov touch wiz... Ali je teško, do nemoguće, naći nov 6P.
- Baraba
Ista priča i kod mene. Uzeo ponovo S7E. Zadovoljan.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Oba modela su odlična, S7e je kompletniji uređaj, preporuka za S7e.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Teška dilema... Bojim se da od novih telefona mogu da nađem S7 i Huawei P9, Nexus 6P ili OnePlus 3 nema šanse naći ni nove, a kamoli sa garancijom.
Sent from mTalk, Lumia 950
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa znaš kako, ja lično nisam nešto previše pridavao značaja garanciji do pre 2 godine, ali sam onda naučio školu (na svu sreću dobro se završilo) i od tada gledam i kupujem telefone isključivo sa dvogodišnjom garancijom koju mogu lično da ostvarim.
Neću ti reci da uzmeš ovaj ili onaj, ali ti skrećem pažnju da nisu male pare u igri i da je popravka srazmerno jednaka njihovoj ceni.
Neću ti reci da uzmeš ovaj ili onaj, ali ti skrećem pažnju da nisu male pare u igri i da je popravka srazmerno jednaka njihovoj ceni.
Jasno. Mada često menjam telefone, nikada još nisam imao garanciju. Srećom, nije mi ni trebala, samo sam jednom ispustio Note 2 i razbio ekran, mada to i nije pokiveno garancijom. I sad imam OP 2 i Lumiu 950 bez garancije. Ali svakako je bolje imati je.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pa s7e je bolji od hardverski od 6p ali softverski dve stepenice nizi. I kosta 150€ vise. Svakom ne odgovara edge ekran. Trazi nekog da ti donese od preko najbolje ako je moguce
Moram da proširim dilemu sa Huawei P9, i to može da bude zanimljivo rešenje. I opet mi se ne sviđa njihov software (imao sam Mate 7). Definitivno bih najviše voleo da nađem OnePlus 3, dvojku imam i odlična je, mogu samo da zamislim kakva je zver 3. A imaju skoro čisti android. Na žalost, i to je opet bez garancije.
- Baraba
Imao i P9. Opet kažem S7E.
Dobar je P9, odličan telefon zabtu lovu, samo da je bio glasniji zvuk u toku razgovora ne bih ga menjao, ali u nekim bučnijim sredinama ne jedva se čuje, daleko od S7E.
S7E, HTC 10 i 6P su vrh ponude po tom pitanju.
Dobar je P9, odličan telefon zabtu lovu, samo da je bio glasniji zvuk u toku razgovora ne bih ga menjao, ali u nekim bučnijim sredinama ne jedva se čuje, daleko od S7E.
Hvala na savetu. Mada sam mislio na "obični" S7, edge mi se ne sviđa po izgledu.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
S7e nije u cenovnom rangu sa 6p i p9. Skuplji je 150e. A i svako ne voli egde ekran. Steta sto nema 6p sa nekom krstenom garancijom
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ako imaš nekog preko, 1+3T je dobra opcija, ali što se garancije tiče, tu je već loša priča. Isto i sa 6P.
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Za zvuk tokom razgovora se slazem s tim sto bih u sam vrhu uvrsio i iP svakako, mada mislim da je tu Samsung na prvom mestu.Baraba napisao:Imao i P9. Opet kažem S7E.
- Baraba
Koji iP se dobro čuje? Meni su svi slabi za razgovor preko mreže. Preko internet poziva se bolje čuju, ali 3Gbrazgovor jenzs mene loš od iP5s, dosta ispod 4s. Ne mogu da priđu S7/HTC kvalitetu i jačini.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
iP6 manje-vise ali iP7 itekako staje u to drustvo ali kao sto rekoh i po meni je Samsung tu na prvom mestu.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
@fidel, jel se tebi ne svidja Samsungov softver ili interfejs? Ako je ovo drugo,imas milion launchera na prodavnici,pa promenis po zelji. Sto se tice svega ostalog Samsung je tu No1 u svetu androida. Recimo meni se ogoljeni Android ni malo ne svidja,mada priznajem da bi o Pixelima razmislio (naravno kada bi im bila niza cena).
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ne sviđa mi se touch wiz, to sam rešavao Nova launcherom dok sam imao S6 (celih 15 dana). U svakom slučaju, kupio sam OnePlus 3 tako da je dilema oko telefona za sada rešena. Imam OP 2 sa kojim sam u suštini bio zadovoljan, ali me zanimalo kako radi OP 3, i mogu reći da je zmaj.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk