Tesla Smartphone 6.2 ili Coolpad Torino
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 12:41
- :: Nokia Lumia 920
Tesla Smartphone 6.2 ili Coolpad Torino
Poštovani korisnici, imam mogućnost da uz Box 4 uzmem neki telefon. Ova dva su mi delovala skroz solidno i jeftino, međutim nemam iskustva ni sa jednim od ovih brendova. Karakteristike im deluju slično, pa ako može neki predlog koji je po Vašem mišljenju bolji, da li je neko koristio neki od ovih telefona, kako su se pokazali i imate li možda neki bolji predlog. Da naglasim i da su mi ovi zapali za oko jer mi je važno da bude Dual Sim. Hvala svima u napred na odogovorima 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Tesla Smartphone 6.2 ili Coolpad Torino
Draga Hermiona, ako u ponudi imaju neki drugi model poznat(ij)e marke sa dual SIM funkcijom, predložio bih ti da uzmeš njega, umesto nekog od ova dva koja si navela. Razlog je jednostavan: i Tesla i Kulped su ribrendi kineskih bezimenih marki, i kao takvi generalno ne ulivaju poverenje. Ukoliko se ipak odlučiš da uzmeš neki od dva pomenuta, pa dođe do kvara, računam da tu nećeš imati većih problema, jer operateri uglavnom poštuju garanciju.
-
- Povremeni posetilac
Hvala na odgovoru. Pogledacu jos malo, ali mislim da cu uzeti CoolPad. Meni deluje okej. Isla sam u radnju da ga vidim, lepo izgleda, a negde na netu sam nasla da je dobio i nagradu na Berlinskom IFA sajmu, tako da mi deluje pouzdano. Mada cu pogledati jos malo, svakako.
-
- Povremeni posetilac
Sad sam videla da je i Alcatel Pop Up DS tu negde sa cenom kao i ova dva, isto je dula sim, samo sto ima 2GB rama i manji kapacitet baterije nego ova dva koja sam gledala, ali je marka relativno poznatija, mada je ja nisam nikad koristila. Ima li neko mozda iskustvo sa ovim telefonom i mislite li da je Alcatel pouzdaniji izbor?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Alkateli - istina, jeftiniji modeli iz ponude - pre godinu ili dve su bili prilično nepouzdani, gomila mojih poznanika ih je dobila u to vreme za 1 dinar, i većini bi telefon pravio probleme, ili bi skroz pokvario, i to već posle par meseci. Ne znam da li su operateri jednostavno bili dobili lošu seriju, ili su tadašnji Alkateli stvarno bili loši, ali to je razlog zašto ih od tada slabo pratim. Danas je možda stanje drukčije po pitanju njihovog kvaliteta..
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Od Alkatela je ostalo samo ime iza kog isto stoje kinezi - TCL Corporation.
Za Pop UP ti mogu reći da je ok uređaj. Devojka ga koristi od novembra i zadovoljna je. Nema problema sa bagovanjem i zapucavanjem, a čak je i kamera iznenađujuće upotrebljiva (kačio sam primer na temi o fotkama sa telefona).
Baterija jeste mala, ali je ok optimizacija. Znam da ona izvlači do 2 dana bez punjača, ali nije previše zahtevan korisnik. Pozivi, poruke, malo FB i messenger i ponekad instagram i Viber.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Za Pop UP ti mogu reći da je ok uređaj. Devojka ga koristi od novembra i zadovoljna je. Nema problema sa bagovanjem i zapucavanjem, a čak je i kamera iznenađujuće upotrebljiva (kačio sam primer na temi o fotkama sa telefona).

Baterija jeste mala, ali je ok optimizacija. Znam da ona izvlači do 2 dana bez punjača, ali nije previše zahtevan korisnik. Pozivi, poruke, malo FB i messenger i ponekad instagram i Viber.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
-
- Povremeni posetilac
Ispalo mi je da bih mogla da uzmem i Huawei P8 lite povoljno, mislite li da je bolji od ovog Torina? Ja sam se nesto bas zalepila za taj Torino i svidja mi se ta opcija dual space, a i Torino ima 3gb rama , a P8 2gb
Bolje juri P9 Lite ili Honor 7 Lite. P8 Lite nije loš, ali ova dva imaju jaču bateriju i bolji ekran od njega.