iPhone 7 plus 32gb/Samsung Galaxy S8 plus
iPhone 7 plus 32gb/Samsung Galaxy S8 plus
Pozdrav za sve,
Nov sam na forumu, molim sve kompetentne clanove za pomoc.
Zanima me sta je pametnije i bolje uzeti od ova dva modela, ako radim cisto uporedjivanje onda Samsung definitivno, ali ljudi koji su upoznati sa obe marke i oba telefona sigurno znaju malo bolje od samog uporedjivanja.
Unapred vam hvala
Nov sam na forumu, molim sve kompetentne clanove za pomoc.
Zanima me sta je pametnije i bolje uzeti od ova dva modela, ako radim cisto uporedjivanje onda Samsung definitivno, ali ljudi koji su upoznati sa obe marke i oba telefona sigurno znaju malo bolje od samog uporedjivanja.
Unapred vam hvala
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: iPhone 7 plus 32gb/Samsung Galaxy S8 plus
S8 plus je svakako kompletniji uređaj, međutim sve se svodi na iOS vs Android, tako da moraš da odlučiš koji od pomenuta dva OS ti više odgovara.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
I ekran je svetlosnu godinu ispred onog na 7 Plus.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
I Samsung ima duži ekran i senzor za prst pozadi.
Ja bih uzeo S8, Ajfon me privlači, ali s njim treba napraviti par kompromisa na koje još nisam spreman.
Osim toga, imam utisak da Samsung ima bolji ekran i bolju kameru, kao i zahvalniji OS, ukoliko voliš da telefon prilagođavaš svojim prohtevima.

Ja bih uzeo S8, Ajfon me privlači, ali s njim treba napraviti par kompromisa na koje još nisam spreman.
Osim toga, imam utisak da Samsung ima bolji ekran i bolju kameru, kao i zahvalniji OS, ukoliko voliš da telefon prilagođavaš svojim prohtevima.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Moj savet za Samsung. Nisam ljubitelj IOS sistema, ali podrška nije ni prići Android sistemima u svakom pogledau... Sa androidom možeš da se igraš, naravno ako poznaješ materiju. IOS je ograničen i nema pola aplikacija koje imaju za andorid. Zašto je to tako, zato što firma koja pravi neki aplikaciju nije napravila za IOS i automatski gubi mene kao korisnika, a i ostale. Samsung baćana i nema da brineš. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ivan Cirkovic, Da li ikada pročitaš to što napišeš pre nego što postuješ? Najiskreniji savet je da razmisliš pre nego što nešto napišeš. Ovo smatraj upozorenjem pred ban, jer ako ne koriguješ svoje postove i nastaviš da pišeš dezinformacije, bićeš udaljen sa foruma.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Hvala na razumevanju i imaću to u vidu. Ja lično nisam imao aplikaciju za max bet i jos par nekih za IOS. Neko će reći imaš drugu aplikaciju koja vrši isti posao, ali to nije to... Sećam se da sam napravio spisak par aplikacija koje sam tada kroistio i svi su pričali ima sigurno, nego ne znaš da nađeš... Kada sam ih pritegao i kada smo seli, na kraju se ispostavilo da lupetaju i pričaju ne proverene stvari...
Da li može da se instaliraju custom romovi na IOS ili da se igraš sa nekim kernelom i slično?
Da li može da se instaliraju custom romovi na IOS ili da se igraš sa nekim kernelom i slično?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Podrška je ono što ti proizvođač daje softverskim putem. Za tvoju informaciju, iOS ima daleko bolju podršku. Druga glupost ili dezinformacija jeste ovo što si napisao za aplikacije. Veliku većinu aplikacija developeri prave prvo za iOS, pa tek onda za Android. Treća glupost je da je ograničen sistem. Neistina. Sistem ima svojih ograničenja, ali nikako nije ograničen već zatvoren.
Za ova pitanja koristi Google, malo edukacije nije na odmet. E kad razumeš neke stvari onda dođeš ovde i savetuješ. Do tada ćutiš, čitaš i učiš.
Za ova pitanja koristi Google, malo edukacije nije na odmet. E kad razumeš neke stvari onda dođeš ovde i savetuješ. Do tada ćutiš, čitaš i učiš.
To sto ti pricas mozda je bilo pre desetak godina kad se pojavio prvi Iphone,sada su razlike Android-iOS minorne i sve se svodi na licni ukus.
Kao bmw i mercedes,nema boljeg i losijeg,samo ono sto se tebi licno dopada vise.
Kao bmw i mercedes,nema boljeg i losijeg,samo ono sto se tebi licno dopada vise.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Razumeo sve i hvala na informacijama. Biće od koristi... 

Hahhahahahahahahahahhaa cirkus
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
u nasem slucaju moze slobodno da se kaze da je ogranicen jer nema srpski app store i zvanicno korisnici ne mogu ni jednu app da preuzmu. jednostavno ne radi. dok ne ponude punu podrsku, njihove proizvode treba izbegavati.Azimuth napisao:Treća glupost je da je ograničen sistem. Neistina. Sistem ima svojih ograničenja, ali nikako nije ograničen već zatvoren.
- Azimuth
- Moderator
^ odakle ti to da ne možeš aplikacije da skidaš? Pa imaš da biraš da koji ćeš AppStore. Na ovim exYU možeš da plaćaš sa našim karticama. Jedino što što zaista fali Srpski AppStore, mada će i sa njim sve biti isto kao i kod komšija.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
koriscenjem hrvatskog ili us appstora iz Srbije krse se apple uslovi koriscenja. Srbija nije ni ponudjena kao opcija za apple id. toliko o tome. sve ostalo je zaobilazenje i krsenje pravila i los odnos jedne firme koja trazi punu cenu uredjaja a ignorise kupce.
- Azimuth
- Moderator
Slažem se za nepoštovanje u smislu da negde prodaješ uređaj po punoj ceni a bez adekvatne podrške u vidu AppStore, ali to svakako nije prepreka da se normalno skidaju i kupuju aplikacije. Šta više, mnogo više evropljana koristi US AppStore negoli one u svojim zemljama iz razloga zato što na njemu imaju veći izbor aplikacija, jeftinije aplikacije i još neki benefiti.
Ivan Cirkovic napisao:Hvala na razumevanju i imaću to u vidu. Ja lično nisam imao aplikaciju za max bet i jos par nekih za IOS. Neko će reći imaš drugu aplikaciju koja vrši isti posao, ali to nije to... Sećam se da sam napravio spisak par aplikacija koje sam tada kroistio i svi su pričali ima sigurno, nego ne znaš da nađeš... Kada sam ih pritegao i kada smo seli, na kraju se ispostavilo da lupetaju i pričaju ne proverene stvari...
Ima Max Bet, o cemu pricas.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Sada ima, ali pre dve godine nije imao kada sam se razmisljao da kupim... Lepo je covek gore naveo manu telefona, a to je da nema za nase podrucije. Znaci, davati tolike pare na nesto sto si ogranicen i ne mozes da koristis, jer mo mi slepo crevo... Necu se vise nadovezivati, ali voleo bih da telefon ima full podrsku za sve kao sto ima za trziste za koje je pravljen...
Onda bih ga uzeo odmah i naravno da izbace srednje dugme i stave ga kao svi normalni proizvodjaci na ekran. 

- Azimuth
- Moderator
Ako ne možeš da ga koristiš to onda znači da su svi ovi ljudi kod nas kupili te telefone zbog zašto? Lepote? Da ih drže u vitrinama? Dakle, ne da nije istina to što si napisao nego se kosi sa zdravim razumom.
Molim te povedi računa šta pišeš. Za ovih par dana si toliko netačnih informacija napisao da je mene sramota to da čitam.
Molim te povedi računa šta pišeš. Za ovih par dana si toliko netačnih informacija napisao da je mene sramota to da čitam.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
u nasem slucaju moze slobodno da se kaze da je ogranicen jer nema srpski app store i zvanicno korisnici ne mogu ni jednu app da preuzmu. jednostavno ne radi. dok ne ponude punu podrsku, njihove proizvode treba izbegavati.[/quote]
Kada sam pisao mislio sam na ovo... zar ovo nije veliki minus za tako skup telefon?
Kada sam pisao mislio sam na ovo... zar ovo nije veliki minus za tako skup telefon?