Planiram u blizoj buducnosti da kupim tel.nov vec dosta dugo sljakam sa s6 i mislim da je vreme za novi, pogotovo zato sto mi je dosadila neprekidna borba sa njegovom baterijom tacnije : pregrejavanje(samo sto ne explodira) takodje i na suncu se smanjuje displej osvetljenje). Trazim novi fon do 350-400 evra, da ima dobru kameru,procesor da je brz,fluidan,da ima cesto update,da nema problema sa baterijom kao sto sam ja imao. Nije nuzno da bude opet Samsung, jer vidim da i Huawei osvaja nase trziste:). Hvala unapred:)
Ne bih ipak iphone, vise volim android. Sto se tice s7, cuo sam da je bolji od s6 ali zar nema novih modela a isto tako dobri? jer mi je taj model relativno star model.
Imaš S8 ali je on daleko preko tvog budžeta a ne opravdava razliku u ceni u odnosu na S7. Za tu lovu imaš još Huawei P9, HTC 10, Sony Z5... da mene pitaš, lomio bih između S7 koji ima sve što tražiš i HTC- a sa nešto slabijim baterijom i losijim displejom ali boljim audio izlazom. Po pitanju apdejta su svi jednaki i jedino Pixel dobija instant apdejt, ali po pitanju korisničkog iskustva i doživljaja mu je HTC najpribližniji.
@boss.00 covek je naveo da je imao 6S, pa sam zato napisao vezano za iPhone.
@kvaka33 bravo za izbor. LG v20 je ubica od telefona i ima bolju kameru od pola krseva koje danas izbacuju. Nije lose da uzme i LG G6
Kakav G6 za 350-400€? Nađi mi takav sa dvogodišnjom garancijom ovlašćenog servisa i ja ću odmah dva uzeti, pa ih prodam za koliko se prodaju i budem dobar najmanje 200-300€. Ne sramoti se više...
Ivan Cirkovic napisao:@boss.00 covek je naveo da je imao 6S, pa sam zato napisao vezano za iPhone.
@kvaka33 bravo za izbor. LG v20 je ubica od telefona i ima bolju kameru od pola krseva koje danas izbacuju. Nije lose da uzme i LG G6
Gde nalazite ove indijance ahahahaha
Pa 5x vise sranja nadjem na s7e temi nego na v20
O linijicama na ekranu da ne pricam ,nisam primetio da nekome smeta da ga uzima bez garancije itd itd
Navesti da v20 ima taj problem u najmanju ruku nebulozno,da ne upotrebim bezobrazniji izraz
Ja kapiram da neko ne voli neki brend i to je ok,nista novo
Ali navesti ovakvu nebulozu kao razlog da se neki telefon ne kupuje bez garancije ,sta reci u stvari
Ajmo onda redom ,kod svakoga modela kazite sta je mana a ne imam ga pa je najbolji i nema mana
Nadji neki eminentni dokazani sajt,forum gde postoji masa korisnika sa tim problemom a ne nadjem neki smesni blog i udri
Malo ali samo malo treba da se ukljuci mozak i da se provali ko konstatno troluje teme
Napravise 3 indijanca od foruma samsung vs iphone
Ajde da su najbolji da nemaju mana nego ih imaju kao pleve
I na kraju bilo bi tako dobro da genijalci odavde a i sa drugih foruma konacno kupe neki model a ne da pisu na osnovu ,videh u ekspozituri ,cacakao sam od komsije i slicno
A ovi likovi sto postavljaju pitanja dajte malo pogledajte postove tih ljudi sto vam predlazu nesto pa 90% njih je apsolutno nemerodavno da vam predlozi ista a kamoli koji fon da kupite
Hvala svima na predlozima. Gotovo sigurno necu uzimati lg v20, verovatno cu uzeti huawei p9 ili s7. Naravno necu jos kupovati fon, pa mozda dodam jos kinte za neki bolji huawei fon ili s8.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.