sagem myX8 ili....
sagem myX8 ili....
evo posle pola godine opet na ovom forumu. treba mi savet. budzet je oko 160eur. ovaj sagem mi deluje odlicno ali nisam bas siguran. ako neko moze da kaze nesto o ovom telefonu ili da mi predlozi neki za ovaj budzet. 

Posto je malo ljudi na forumu koji koriste Sagem procitaj ovaj test pa ces dobiti malo bolju sliku o telefonu
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/511/Sagem/myX8
Inace su ljudi dosta subjektivni kod davanja savjeta i preporuka tako da je najbolje procitati strucne recenzije. Za Sagem sam cuo da prave sasvim dobre telefone i mislim da proizvode dosta stvari za vojnu industriju tako da je to nije "truba" firma.
Inace ako trazis savjet na forumu zavrsice se na nekom od Nokia modela
Ja sam jedno vrijeme trazio da kupim taj telefon ali nisam imao srece da ga nadjem.
Ne znam koliko kosta Motorola E1000, to je moj prijedlog, naravno pored Sagema.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/511/Sagem/myX8
Inace su ljudi dosta subjektivni kod davanja savjeta i preporuka tako da je najbolje procitati strucne recenzije. Za Sagem sam cuo da prave sasvim dobre telefone i mislim da proizvode dosta stvari za vojnu industriju tako da je to nije "truba" firma.
Inace ako trazis savjet na forumu zavrsice se na nekom od Nokia modela

Ja sam jedno vrijeme trazio da kupim taj telefon ali nisam imao srece da ga nadjem.
Ne znam koliko kosta Motorola E1000, to je moj prijedlog, naravno pored Sagema.
To za nokiu znam da ce mi je svi preporuciti. al posto sam imao i 6680 i 6630 i 7610 ne bih ponovo uzimao nokiu u tom rangu.( mada se ne bih bunio za e60 ili e61)
da, e1000 je super fon al to ne moze da se nadje u radnji. videcemo...
kad bi se javio neko ko je bar procackao ovaj sagem bilo bi dobro.
nekako se ipak nadam da cu da iscackam 100jura za e60

da, e1000 je super fon al to ne moze da se nadje u radnji. videcemo...
kad bi se javio neko ko je bar procackao ovaj sagem bilo bi dobro.
nekako se ipak nadam da cu da iscackam 100jura za e60
E da, ako vec hoces Nokiu pogledaj 6131, ja sam se odusevio iskreno receno. Kvalitet kucista je odlican, dobre funkcije, perfektan ekran, automatsko otvaranje..... i to sve za razumnu cijenu, sto nije obicaj kod Nokie.
Mada trenutno trazim A1000 ili SXG75 meni je je ova Nokia zapela za oko, mozda bude moj sledeci fon, ko zna
Mada trenutno trazim A1000 ili SXG75 meni je je ova Nokia zapela za oko, mozda bude moj sledeci fon, ko zna