sagem myX8 ili....

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

sagem myX8 ili....

Post od Low Rider »

evo posle pola godine opet na ovom forumu. treba mi savet. budzet je oko 160eur. ovaj sagem mi deluje odlicno ali nisam bas siguran. ako neko moze da kaze nesto o ovom telefonu ili da mi predlozi neki za ovaj budzet. 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Low Rider, samim tim shto je Sagem, meni ne deluje odlicno...:uhuh: ...super za te specifikacije, ali ja se ne bih bas uzdala u njih... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

Posto je malo ljudi na forumu koji koriste Sagem procitaj ovaj test pa ces dobiti malo bolju sliku o telefonu
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/511/Sagem/myX8

Inace su ljudi dosta subjektivni kod davanja savjeta i preporuka tako da je najbolje procitati strucne recenzije. Za Sagem sam cuo da prave sasvim dobre telefone i mislim da proizvode dosta stvari za vojnu industriju tako da je to nije "truba" firma.
Inace ako trazis savjet na forumu zavrsice se na nekom od Nokia modela :)
Ja sam jedno vrijeme trazio da kupim taj telefon ali nisam imao srece da ga nadjem.
Ne znam koliko kosta Motorola E1000, to je moj prijedlog, naravno pored Sagema.

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

To za nokiu znam da ce mi je svi preporuciti. al posto sam imao i 6680 i 6630 i 7610 ne bih ponovo uzimao nokiu u tom rangu.( mada se ne bih bunio za e60 ili e61) 8)

da, e1000 je super fon al to ne moze da se nadje u radnji. videcemo...
kad bi se javio neko ko je bar procackao ovaj sagem bilo bi dobro.

nekako se ipak nadam da cu da iscackam 100jura za e60

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

bash cool izgleda... :wink:
ali kao shto je ninolina rekla: "samim tim shto je Sagem, meni ne deluje odlicno..."
ali, sve pohvale za funkcije, stvarno je dobar za te pare...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

E da, ako vec hoces Nokiu pogledaj 6131, ja sam se odusevio iskreno receno. Kvalitet kucista je odlican, dobre funkcije, perfektan ekran, automatsko otvaranje..... i to sve za razumnu cijenu, sto nije obicaj kod Nokie.
Mada trenutno trazim A1000 ili SXG75 meni je je ova Nokia zapela za oko, mozda bude moj sledeci fon, ko zna :)

Odgovori