Molim preporuku
Molim preporuku
Pozdrav svima!
Planiram kevi da uzmem neki telefon, pa mi treba savet i preporuka iskusnih, ja sam laik po tom pitanju.
Znači što se tiče karakteristika, njoj je samo bitna dobra zadnja kamera, veličina, da je ispod 5 inča nikako preko i da nema problema sa wirelessom. Ne treba njoj neki brz procesor, ram veliki... iovako ga samo koristi za viber i slikanje. Naravno bitno je samo da je ,,nekvarljiv" znači neka radna mašina jednostavna al da nije sklon kvarovima (pogotovo ako kupujem polovnjak).
Prvenstveno bih gledao neki polovnjak u rangu od 50-90e ili eventualno neki novi model u tom nižem cenovnom rangu ili malo iznad.
Planiram kevi da uzmem neki telefon, pa mi treba savet i preporuka iskusnih, ja sam laik po tom pitanju.
Znači što se tiče karakteristika, njoj je samo bitna dobra zadnja kamera, veličina, da je ispod 5 inča nikako preko i da nema problema sa wirelessom. Ne treba njoj neki brz procesor, ram veliki... iovako ga samo koristi za viber i slikanje. Naravno bitno je samo da je ,,nekvarljiv" znači neka radna mašina jednostavna al da nije sklon kvarovima (pogotovo ako kupujem polovnjak).
Prvenstveno bih gledao neki polovnjak u rangu od 50-90e ili eventualno neki novi model u tom nižem cenovnom rangu ili malo iznad.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Molim preporuku
Mislim da je to mala cifra za nešto pristojno. Pogledaj P8 lite, polovan može da naleti za oko 100€.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Možda bi joj i neka Lumia dobro došla. Lumia 730 ili 735, 4,7 inča ekran, solidna kamera... Ovde možeš videti neke od mojih slika napravljenih s tim telefonom na Windows 10 mobile.
https://www.flickr.com/photos/127219652@N03/
Mislim, ako su joj Viber i slike bitne, ovaj bi joj radio posao. Ima i Lumia 640 recimo, ili 650...
Naravno, ako joj je OK Windows. Može da koristi telefon sa wp8.1, a možemo i da ti pomognemo da mu staviš Windows 10 mobile.
Sent from mTalk on Windows phone
https://www.flickr.com/photos/127219652@N03/
Mislim, ako su joj Viber i slike bitne, ovaj bi joj radio posao. Ima i Lumia 640 recimo, ili 650...
Naravno, ako joj je OK Windows. Može da koristi telefon sa wp8.1, a možemo i da ti pomognemo da mu staviš Windows 10 mobile.
Dusan44 napisao:Pozdrav svima!
Uklapa se u cenu i dobija garanciju 2 god nov ... za ono sto si napisao gore da joj treba
http://www.winwin.rs/mobilni-i-fiksni-t ... 94862.html
Procitaj i temu ispod tvoje " Koji najjeftiniji android preporucujete" sto je Evindzer postavio pa i tamo smo davali neke predloge pa pogledaj ... al ovaj sto sam ti ovde dao link ce njoj zavrsiti posao , nemas neke velike mogucnosti za taj novac .. jedino ovako nesto ...
Lift do uspeha je u kvaru. Moraćete se popeti do njega stepenicu po stepenicu
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
S tim da je on rekao da mu odgovaraju i polovnjaci, i mislim da je u tom slučaju polovan bolja opcija. Za te pare kupi polovnjaka koji jede munje i sere gromove. 

Ako je tako onda nek poslusa @znemanju za p8 lite moze da se nadje za 100 e ... ili nek uzme neki dobro ocuvan LG G2 , ili neki dobro ocuvan S4 ima ih od 60 do 100 e na KP ... realno to su jos uvek lepi telefoni , e sad postavlja se pitanje sta kad se ugase , mozes ih zaviti u foliju i baciti u kantu za smeće direktuša
danas je doslo takvo vreme da ne treba nikad nista uzimati bez garancije ..

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
I na ovom će brzo da se napuni interna memorija, i šta onda, konstantna glavobolja čak i nezahtevnom korisniku...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
E da nisam prodao sad bih opet ponudio Alcatel Pop UP. [emoji38]
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Gari da baba ima kur.. bila bi deda
pa ne moze sve jbg , da je rekao 150 - 200 e onda bi bila mnogo veca mogucnost da mu damo predloge .. to je sto je jbg ..... a za onih 50 evra sto je napisao gore od 50 - 90 e .. realno za tih 50 e je smesno bilo sta reci i komentarisati , kakvih bre danas 50 e i telefon ... pa mene danas kostao rucak devojcici da napravim i da serviram 50 e 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
U svakom slučaju, bolje nikakav telefon da ne kupuje, i da kupi nešto skuplji malo kasnije, nego da kupi tako neki sa 1 GB RAMa i 8 GB interne. Osim ako baš mora iz nekog razloga.
- srđan obradović
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 13. Maj 2014. 15:35
- :: microsoft lumia 532
Nek saceka moj Gretel A7 kako ce da se pokaze. 50$. 1gbRAM ali cak 16gbROM 
Sent from mTalk l532ds wp10

Sent from mTalk l532ds wp10
lumia-lumia-lumiaaaaa-lumia-lumia-lumiaaaaa
J5 2015. Osim interne memorije za njenu upotrebu nikakvu manu nema. A i interna bi trebalo biti dovoljna za osnovne app.
Kamera je sasvim korektna, prednja odlicna sa blicem, nekvarljiv, wifi odlican.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kamera je sasvim korektna, prednja odlicna sa blicem, nekvarljiv, wifi odlican.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nema on dve verzije, sa 8 GB i sa 16 GB? Na koju si mislio? To sam sam sad video na GSM Areni da izgleda ima dve varijante.
http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php
http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php
Skroz zaboravih na ovu temu. Pa bice i 8gb dosta za osnovne app svakako.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- Superiorni
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 23. Jun 2016. 02:33
IPhone 4s
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Hvala svima na predlozima, razmotriću sve.
A šta mislite o Lumiji 830? Nemam iskustva sa windows-om, al deluje kao ok operativni sistem ako se koristi, kao u ovom slucaju, za osnovne potrebe.
A šta mislite o Lumiji 830? Nemam iskustva sa windows-om, al deluje kao ok operativni sistem ako se koristi, kao u ovom slucaju, za osnovne potrebe.