Sent from my iPad using Tapatalk
Niti je kamera lošija, niti je ekran, niti zvuk. Skrol je gori na Edžu. Mnogo brže i fluidnije radi Honor.Batak napisao:Samo sto na Honoru kasni skrol (ne krene odmah cim povuces prst) a ni kamera nije kao na S7e. I losiji ekran, i zvuk u slusalici, i zvuk na slusalicama.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Čitao sam, ali ta mišljenja uvek uzimam sa rezervom jer većina piše ono što pročita na drugim mestima ili odgleda par klipova i onda formira neko svoje mišljenje. Da, par ljudi sa foruma imaju Honor 9, možda i imaju taj problem, ali pitanje koliko je to objektivno. Posebno kada iz prve ruke nešto znam i koristio sam. A da ne pričam o Honoru 8 koji sam koristio celih godinu dana i koji mnogo bolje radi od edža, ima bolju foto kameru i generalno mnogo fluidnije sve obavlja. Ekran je krajnje subjektivna stvar. Prikaz nije bolji na Edžu, osim ako volis prezasićene boje pa ti je to vauuu. Kalibracija boja katastofa. Ne želim bilo kakvu raspravu, to je potpuno besmisleno. Samo mi nije jasno zašto ste toliko kategorično napisali da je Edž bolji kada nije. Ako ste do zaključka dosli na osnovu čačkanja telefona u poslovnicama, onda stvarno nemam šta više da pišem.Batak napisao:Kamera je losija, proveri ti to malo bolje.
Ekran je mnogo losiji. Skrol na H9 kasni, pisano je po forumu (procitaj).
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sale je pisao za problem sa skrolom na H9 a covek ga koristi. Znaci nije prica sa neta.Dart Vejder napisao:Čitao sam, ali ta mišljenja uvek uzimam sa rezervom jer većina piše ono što pročita na drugim mestima ili odgleda par klipova i onda formira neko svoje mišljenje. Da, par ljudi sa foruma imaju Honor 9, možda i imaju taj problem, ali pitanje koliko je to objektivno. Posebno kada iz prve ruke nešto znam i koristio sam. A da ne pričam o Honoru 8 koji sam koristio celih godinu dana i koji mnogo bolje radi od edža, ima bolju foto kameru i generalno mnogo fluidnije sve obavlja. Ekran je krajnje subjektivna stvar. Prikaz nije bolji na Edžu, osim ako volis prezasićene boje pa ti je to vauuu. Kalibracija boja katastofa. Ne želim bilo kakvu raspravu, to je potpuno besmisleno. Samo mi nije jasno zašto ste toliko kategorično napisali da je Edž bolji kada nije. Ako ste do zaključka dosli na osnovu čačkanja telefona u poslovnicama, onda stvarno nemam šta više da pišem.
A ti si izgleda jedan od onih što sve zna.....Dart Vejder napisao:....ne pitam zašto je bolji, ja znam da nije.
....kako onda NE znaš da u podešavanjima ekrana postoji izbor za 4 različite palete boja, a od kojih je režim “fotografija“ kalibrisan po RGB skali i potpuno je neutralan. Šta ti vredi taj Samsung koji nosiš, ako ne znaš da ga koristiš i prilagodiš sebi taj uređaj kako ti odgovara.Dart Vejder napisao:...Ko kaže da boje nisu prenaglašene na amoledu, nije objektivan,...
Nemoj da se trudiš bez potrebe, mnogi su to uradili pre tebe i na netu ima gomila uporednih fotografija koje jasno ukazuju da S7E ima bolju kameru, samo što ti nisi u stanju da prepoznaš šta je to bolja fotografija.Dart Vejder napisao:Fotografije su bolje na Honoru nego na Edžu, čim budem imao prilike da fotografišem u istim uslovima, okačiću.
Batak nije koristio jer mu ne odgovara.Dart Vejder napisao:Ne Nemanja, ne pitam zašto je bolji, ja znam da nije. Zato se i nerviram. Jer sam mislio da je bolji pa se za....o i kupio Edž.
Ko kaže da boje nisu prenaglašene na amoledu, nije objektivan, i sa njim neću da diskutujem.
Fotografije su bolje na Honoru nego na Edžu, čim budem imao prilike da fotografišem u istim uslovima, okačiću.
P.S.
Sale možda ima taj problem, Sale je jedna osoba i Sale nije Batak. Možda kod nekih ljudi postoji taj problem, možda je to subjektivan osećaj. Kada Batak bude koristio može da (b)Atakuje.[emoji1]
Bez ljutnje momci, samo diskusija.[emoji4]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk