Pomoc oko telefona :)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pera063tzar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2017. 20:58
:: samsung note 4
:: samsung note 8

Pomoc oko telefona :)

Post od pera063tzar »

Pozdrav od skoro nekih 3 godine imam note 4 skoro mi je ispao i razbila se kamera popravka je oko 40e s tim sto od tada telefon baguje gasi se sam koci pa sam resio da uzmem drugi . Budzet mi je od nekih 500 do 600e. Sad posto se bavim fotografijom primarna stavka mi je kamera najbolja za taj budzet po mogucstvu. Ios ili android to mi nije bitno . Gledajuci po netu vise nisam pameta sta da uzmem.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Pomoc oko telefona :)

Post od znemanja »

pera063tzar, Za tu cifru možeš da nađeš S8 koji ima fenomenalnu kameru.

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Pero Tzare ;) za te pare možeš da uzmeš dve Lumije 950xl, i onda jednu pokloniš meni. :D

Dart Vejder
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 09. Okt 2015. 10:21
:: S7 edge
:: Xiaomi Mi8

Post od Dart Vejder »

S8 ili S8+, ako ti video nije toliko bitan razmisli i o p10 plus, pošto su fotografije odlične, ali video ima trunčicu lošiju stabilizaciju i prema mom mišljenju bolju sliku.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Ako nadjes pixel onda njega, bez konkurencije je. Posle bih ti preporucio htc u11 pa tek onda s8.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Dart Vejder
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dart Vejder »

Da, na Pixel sam zaboravio, možda čak i najbolja kamera. Na osnovu snimaka sa YT-a U11 ima lošiju kameru i od ostalih u toj klasi, a očekivao sam da će imati najbolju. Na kraju krajeva oni su i napravili taj Pixel, možda je problem u softveru.

pera063tzar
Novajlija
Novajlija

Post od pera063tzar »

Iskreno malo bi i snimao verovatno bi upardio ili sa dji osmom ili onaj zhiyoun smooth . Za sada mi je favorit s8 jedino me plasi taj ekran da ne ode jako brzo :P Preporucili su mi i iphone 7 :?

Dart Vejder
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dart Vejder »

Ako koristiš te skuplje igračke za snimanje onda ti male razlike u stabilizaciji nisu toliko bitne. S8 ima bolju kameru i od iP8, a kamoli iP7, e sad, iP8+ je druga priča, ali i skuplja. Činjenica je i da su svi novi Samsungovi telefoni dosta osetljiviji na padove zbog veće površine i zakrivljenosti ekrana. Probaj negde i jedne i druge, pa odluči.

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Pixel, pa S8 bi bila moja preporuka. Sto se fotografije tice licno mi je pixel za nijansu bolji po kvalitetu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.

influrex
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 29. Jun 2016. 10:09

Post od influrex »

Pixel v30 note8 oneplus5.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Dart Vejder
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dart Vejder »

influrex napisao:Pixel v30 note8 oneplus5.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ako kupuje nov telefon, v30 i Note 8 ne može da nadje za novac koji je naveo da bi izdvojio.

pera063tzar
Novajlija
Novajlija

Post od pera063tzar »

Da imam para uzeo bi note 8 bez razmisljanja aliii 8) Iskreno taj pixel mi nekako ne uliva poverenje nemam pojma. Kakav je ovaj novi mate 10 sto je sada izasao ? Nokia 8 mi je interesting . A on gore nabroanih s8 mi je favorit kao i p10 plus :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Mate 10 je fenomenalan, takodje razmisljam o njemu. Ne znam da li i on pati od lose stabilizacije, ako ti je video snimanje bitna stvar. Nokia 8 je isto dobra ako si za nesto manji ekran.

pera063tzar
Novajlija
Novajlija

Post od pera063tzar »

Nije bas nesto bitna velicina ekrana najbitnija mi je kamera. Pa ne znam sta da kazem koliko vidim mate 10 isto ima top kameru

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

Ne bih i nemam pravo da "zavirujem" u tuđi đžep, ali po mom načinu rezonovanja stvarnosti, suludo je davati veliki novac za telefon bez garancije.
A sto se tiče koji telefon kupiti, za koji god fleg ship da se odluci, nece pogresiti.. svi su oni tu negde, razlike su u nijansama.

Mitsubishi Trifum Galaxy

pera063tzar
Novajlija
Novajlija

Post od pera063tzar »

Sto vise gledam citam sve sam neodlucniji s8 sam drzao igrao se malo sve je to full ali me onaj ekran brine jako jako u smislu da mora bas da se zastiti :) Igrom slucaja cackao sam i iphone 7plus i mogu reci da mi je kamera bas full Gledacu jos ovaj p10 plus i huawei pro 10 nesto ce od toga biti sigurno :) . Sada verovatno se krsi pravilima foruma ali da li moze neko da mi preprouci neku radnju ili lika sa telefonima posto ovi sa oglasa brzo odu :)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

pera063tzar, Ako te interesuju iskustva sa pojedinim prodavnicama i prodavcima, ta iskustva možeš da pročitaš u ovoj temi: http://www.mobilnisvet.com/forum/viewto ... start=1200
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Moja preporuka za te pare Mate 10 pro ( ili obicni mate 10 ), ili iPhone 7 plus. Odlicne su kamere. Imao sam iP7 obican, prodao njega i uzeo mate 10 pro. Prezadovoljan sam. Nisam uzeo iP7plus, jer sam se malo zasitio iOSa ( od iP6 sam ga koristio, dobro pre toga i ip4 ), Uzeo sam Mate 10 pro jer ga ima u telenoru, a nema obican mate 10. Samsung Note 8 je bas ruzan u poredjenju sa Mate 10 pro.

pera063tzar
Novajlija
Novajlija

Post od pera063tzar »

Videcu kad ih sve uzivo pogledam ovako preko neta nisam vise pametan :)

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Sve su to dobri telefoni. Ja bih jos uzeo u razmatranje i LG G6.
Moja prica: Bio sam u madridu, jos sam imao iPhone 7. Nedaleko je bio Apple store, gde sam odmah otisao i pogledao novi iPhone 8 Plus. odlican telefon, ekran, odlicna kamera, sve super. Posle sam pronasao Media Markt prodavnicu, gde sam na jednom mestu mogao pogledati sve te telefone. Bukvalno na prvi pogled sam se zaljubio u Mate 10, Nije bio mate 10 pro ( ne znam zasto u Spaniji nema mate 10 pro ). Dosao sam kuci gledao KP, operatere, i jer mi je istekao ugovor odem u Telenor i pitam da li imaju Mate 10 pro ( njega nisam video do tada ). Kaze imaju , pogledam ga, ono jos bolji od Mate 10 jer je malo uzi, Mate 10 ima vecu rezoluciju ekrana, ali je ips, dok na mate 10 pro je amoled. I tako ja uzmem Mate 10 pro.

Odgovori