6630, video klipovi

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
NOD32
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Avg 2006. 12:45

6630, video klipovi

Post od NOD32 »

Razmisljam uskora da kupi 6630,medjutim razocarao sam se kad sam video kod drugova jedan kratak video zapis(smesan video) koji je prebacio sa PC,vido clip je malo bledunjav i pojavljuju se ''kockice''... :smutny: :smutny: , a kod druge 6630-tice je sve normalo,slika je cista i tecna bez ikakvog seckanja. Da li je poboljsan uz neke programe,..i koje? U cemu je problem???? :o :unsure:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

verovatno kod tog ortaka shto su kockice, clip je convertovan na manje mb... shto vishe mb to bolja slika, tj. video...
za convertovanje mozesh koristiti ImTOO video converter...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

NOD32
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Avg 2006. 12:45

Post od NOD32 »

Ako je upitanju program za pustanje video fajlova onda o.k..dobro je da nije do fona kao na SE k700i..koga imam i zelim da ga menjam :chytry: :chytry: ..,a sta mislite koji je najbolji plejer ,,,koji ima najbolji kvalitet slike i reprodukciju frajmova u sekundi(za tecnu sliku)???

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Evo ja da pitam nesto pojavio mi se problem a vidim da i mnogi korisnici 6630 na burek forumu koji u telefonu imaj 512mb ili 1GB kao ja imaju problema sa video snimanjem,ja kad udjem da snimim video krenem i na svaku sekundu ono snimanje zakoci znaci 1sec dobro ide 2sec zakoci onda nastavi normalno pa na 3sec zakoci i tako stalno a kad prebacim da mi se snima na memoriju telefona ono normalno radi.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

eruanntion
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 19. Avg 2006. 18:15

Post od eruanntion »

Meni su svi preporučivali Smart Movie. Takodje sam primerio da je Crystal2Mobile takodje odličan za ovu svrhu ( Po meni originalni Crystal Player za PC je najbolji .avi player koji trenutno postoji... više informacija na http://www.crystalplayer.com).

Mene zanima koji program koristiti za snimanje i slikanje. Ugradjeni su OK, ali nemaju mnogo dodatnih mogućnosti. Naravno da se to može kasnije editovati, ali zanima me da li ima dobrih programa, tipa onih koji dolaze uz SE modele (slikanje u negativu, dodavanje pozadine itt).

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Mozda je jednostavno podesena kamera na manju rezoluciju. Posto postoje 2 settinga!! Obicno to rade ako nemaju vecu karticu, pa radi stednje prostora...
...shit happens... keep d smile!

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

eruanntion, za snimanje ti je najbolji default, mada postoji eti camcoder 2 koji je po meni imao bistriju sliku, ali kad ga gledam pusti nekako ubrzano... :? :unsure:
za slikanje imash photorite, sluzi za izoblichavanje faca (figura) prilikom slikanja, i u njemu imash dosta okvira, pozadina, zezalica, itd...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

milan91, primjetio sma da je i kod mene ista stvar imam karticu pqi 512mb nokia 6630 verzija softwera poslednja 6 03 08 ali secka :uhuh:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

vlaki,napster-Verujem da niste dobro podesili eti comcorder te vam zato secka i ide ubrzano. Naime, u profile treba da ga prebacite na PC, jer ga on po defaultu stavlja na editing. Imam karticu od 64mb i meni secka ako ne promenim profile. ;)

Pozdrav
Poslednja izmena od milann u Pet, 25. Avg 2006. 22:58, izmenjeno 1 put ukupno.

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

milann, ne radi se uopste o eti comcorder vec o standardnom fabrickom nokia camcoderom koji dolazi sa njime :)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

milann, hvala za eti, ali evo i meni nece da radi video... :shock:
isto secka... kartica 512mb, a na 64mb (standard) radi normalno... :?
blade_bre, camera je podeshena na najvishu rezoluciju 176x144... jbg, nemam pojma shta je uzrok seckanja...
ako neko zna... :smutny:

Pozz! 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

eruanntion, za fotke je odlican CameraFX, a nije los ni FlexiCam Pro .... imaju razne efekte, sa bojama, kontrastom, izoblicenjima, itd...... za snimanje neces naci nista bolje od ETI-a, koji je po meni bezveze... :dry:

pozdrav...

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

milan91, I meni je poceo da video zapis secka od kad sam kupio 1GB Apacer.......I u default-u a i u ETI 2ci..............

Kada sam podesio da snima na memoriju telefona a ne na karticu i vise ne secka nimalo......Kada zavrsim sa snimanjem samo prebacim file sa telefona na karticu i to je to....RESEN PROBLEM

E sad ako ti planiras da snimas dugometrazne filmove kupi kamkoder! :D :lol:

Takodje jako dobar program je i CameraXpro2

pozz!

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

migi, fora je u tome shto na pochetku nije seckao, ali sad da, svake j..... secunde! :shock:
a i shta ako hoce neshto duze od 7 min da snimi..? npr. neku tekmu ili slichno...

Pozz! 8)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

migi, kontam, duhovit si... :D
ali brate, da li ti mozesh ovakvu 'camericu' da nosish za sobom svaki dan..?
dao sam primer za tekmu... 8)

Svejedno, ako neko zna u chemu je problem... :unsure:
i da, kako koji q.... si dao za carticu!? a mp3, video clipovi koje skinesh sa compa, filmovi, slike...
e da, kad mi ulazi u galeriju, ulazi mi nekih 10-ak secundi..? da li neko zna u chemu je problem... imam oko 260 slika, 50 mp3 i par clipova... sve je razvrstano po folderima...

Pozz! 8)

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od migi »

xe,xe obrisa mi admin post......Nema veze :oops:

10 sekundi :o :blinky: ja imam cak vise svega od tebe u galeriji pa mi opet udje za 2 sec max...Ne znam sto ga toliko otvara.....Mozda je zbog brzine kartice. Jel ti je kartica mmc mobile ili rs mmc dv (neka starija)

Ma nisi me razumeo za q....Hteo sam da kazem u smislu kupis npr mercedesa pa se ispostavi da ne mozes vozis po kisi... :P :D :) upravu si to za kameru.....Ali kamera na mobilnom bi trebala da ti bude samo pomagalo u nekim neocekivanim situacijama kada ti nije tu fotoaparat/video kamera.......Mada za ove najnovije n-series telefone sa optickim zoom-om moglo bi se reci da su kamere sa gsm-om

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

migi, cartica je Apacer 512mb, mmc mobile... to je brza, jel tako..? :roll:
Ali jedino u galeriju ulazi 10-ak sec, dobro sad malo brze poshto sam obrisao 100 slika...
imam stariju verziju 5.03.08, da nije zbog toga..?
I da, opet nismo reshili problem sa videom... :shock:

Pozz! 8)

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od migi »

I ja imam Apacer samo 1gb mmc mobile i 5.03.08 ali nemam slicnih problema....

A da nisi mozda napunio memorijsku jer kad se napuni dosta uspori telefon.....Bila je prica o tome nesto valjda kao valjalo bi da da bude 10-15%(tako nesto nisam siguran) slobodno....

Gde su "experti" "manijaci" "vip" kad nam trebaju!
:roll: :oops: :P

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

10% od 500mb je 50mb, tachno..?
Ja sam imao oko 130mb slobodno, sad imam oko 160mb...
Sve radi besprekorno, igrice, clipovi, pesme, znachi samo kad ulazi u galeriju zeza... Ne smeta mi toliko, ali 'ko zna, zna, ko ne zna, dva...' :D

Pozz! 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ne znam sta je tacno ali sumnjam na broj fajlova,znaci mozes ti i da imas pola kartice slobodno ali ako ti je druga polovina napunjena sa nekoliko stotina slika i gomilom pesama... nije ni cudo sto moras duze da cekas kad ulazis u galeriju!Provericu da vidim da nije mozda to mana proizvodjaca,posto obojica imate Apacer a ja sam uzeo Kingston 1GB MMC Mobile pa nisam jos bas toliko napunio,ali zasad sa nekoliko desetina slika ne cekam nesto narocito dugo!?
Pozdrav 8)

Odgovori