Prvo sam hteo da kupim telefon budzeta 240e, i kao najbolja opcija mi se cinio Samsung A5 2017.(Uzeo bih u radnji sa garancijom, Top Zona Brdo, moji su uzimali i sve je bilo ok sto se radnje i uredjaja tice vec godinama). Npr. moj S3 je od telenora pa je opet servisiran 3puta. Od telefona mi je prioritet prvo kamera(jer kosristim za slikanje, obradjivanje i prodaju tako da su mi potrebne dobre slike), ekran(ne velicina vec kvalitet prikaza), brzina rada i baterija. Citajuci sve ovo iako volim Samsung sve vise mi se dopadaju Huawei, tj Honor modeli iako je slika malo fake al cini mi se ne u velikoj meri. Razmisljam, razmisljam i citam forume i odlucim da bi se mozda isplatilo da dodam jos para i uzmem S7(,,obican'' ne edge) za 330e, u istoj radnji. Da li uopste vredi toliko S7 u odnosu na A5 2017 s obzirom na razliku u ceni 100e?
Telefon uzimam na duze, nisam od onih koji menjaju cesto zato mi je potrebna i pomoc oko odluke. Kad podignem budzet onda mi se otvaraju druge opcije i poludim, kao npr. Honor 9 koji mi je prelep, ili P20 lite... ili mozda neki treci jer malo malo nadjem repliku na odredjen model? Suzio bih izbor na Samsung i Huawei/Honor. LG, Nokia, Xaomi mi se uglavnom ne dopadaju iako su mozda dobri tako da bih izbacio i suzio izbor. Budzet je oko 300e, gore dole 30e max i ovo mi je previse, pa mi treba savet za pametnu kupovinu! Hvala