w800i & w810i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 28. Avg 2006. 20:38

w800i & w810i

Post od Wanderer »

Video sam da je i pre bilo reci o ovome ali proslo je vreme od tad pa me sada zanima misljenje i vase iskustvo....

Zanima me koji od ova dva fona mi je bolja kupovina...
i koliko sam skapirao dobija se u pakovanju odmah kartica od 512mb-a ? znaci ne doplacuje se nista ??

znaci zanima me iz vasih iskustva koji je bolje da kupim fon izmedju w800i i w810i....

boja mi je nebitna, oba mi imaju extra boju i dizajn....
znaci samo me zanima software, i karakteristike kao i djojstik kod w810i posto vidim da je drugaciji....

hvala unapred...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Bolji je W810,ako ni zbog cega drugog ono zbog bolje resenog kursora (umesto dzojstika kojim se SE nije bas proslavio) i zbog veceg ekrana,ima toga jos... znaci lako je odluciti!
Pozdrav 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Lomnica_city, slazem se definitivno w810... imam ga i savrsenstvo..sta reci 8) :wink: :roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ako se samo zbog toga lomish,onda nemash shta da razmishljash i uzmi w810.. 8)

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wanderer »

a zanima me jos i to sto nema poklopac na kameri da li moze da dodje do nekog kontakta gde bi stradala kamera ??

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Wanderer, ne moze jer ima malu izbocinu iznad sociva tako da ima prirodni stit od grebanja,udaraca itd. 8) ......

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wanderer »

evo citao sam sada komentare o telefonu w810i i evo jedan koji mi je zapao za oko bas bas...

"Telefon kao telefon je okej i dosta stvari na njemu je fino uradjeno. ALI ove stvari shto mi se ne svidjaju iritiraju me toliko da razmisljam da ga se rijeshim. Dugmitji su uzasn i tako plastichni!!! shkriputju, iritiraju i sve najgore o njima! Ne znam kako ostali ali ja sam imao nesretju da mi je fon totalno crkao posle nepunih mjesec dana. Josh jedna stvar koja me jako iritira je to da automatski pocne da puni bateriju kad ga prikljucim na usb kabal. Ne znam kako je na drugim telefonima iste generacije kao w810i, ali ovaj i pored svega ima limit SMS inbox/outbox oko 150 poruka :(( I za kraj, nema zashtite na objektivu a rezolucija video klipova (jeste da klipovi zauzimaju malo prostora) izgleda bijedno u odnosu na neke druge telefone."

jel je sve ovo tacno ? pogotovo kada je rec o dugmicima ?? onda drugi su kritikovali zvuk kao los je i nekada glasan nekada slab jel je i to istina ??? i nekolicina je rekla da su slike mutne i lose ?? molim vas razjasnite mi plz

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@wanderer: to je ista prica tako i sa w800/k750 i sve je OK. Od cele te price on se zali samo na dugmice a za to ne znam.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Ja imam w810 oko mesec dana. Mogu ti recji da dugmicji ponekad skripnu, ali jako retko, i to samo oni na kursoru... dugmici na kojima su brojevi su odlicni, nikad mi se nije desilo da stisnem dugme a ne upisem broj, znavi kvalitetni su jako. Zvuk je odlican, jacina zavisi od jacine pesme, naci kako je snimana i ostalo. Taj limit za poruke se moze prosiriti, pogledaj postove o tome. Kakve veze ima sto se telefon puni kad se udene USB??? pa zar to nije jos bolje, dok prebacujes nesto dopuni ti se telefon. To je napravljeno zato sto je baterija Li-polymer i ne treba da se formira pa mozes da je punis kad god hoces i koliko hoces.
5800 XM

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Wanderer, al si ga napljuvao :uhuh: ispadne da je najgori u svojoj klasi...sigurno si potrefio neki recikliran uredjaj :lol: :P to za fotke si u pravu..i moj pravi malo mutnije od k750,dugmici savrseni,ima zastitu sociva tj. izbocina iznad objektiva,zvuk savrsen,limit sms'a ima resenje,video rezolucija je ista kao i na drugim fontelima tako da je no frks :wink:

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wanderer »

nisam to ja ispljuvao nego neki lik sa komentara ....
pa sam pitao da li je stvarno tako :D

lose si razume :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Wanderer, ok sorry ali takve postove ni ne treba citati a ne pitati dali je u pravu.... :uhuh: :dry: taj lik nema pojma :P

spooky
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Sep 2006. 15:17

Post od spooky »

mozda pitanje nije bas za ovu temu ali moram pitati! Da li je ovaj fon u globalu bolji od nokie n 70????? Unapred hvala! :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

fon je toliko razlichit od nokie n70 da ih je praktichno nemoguce porediti.nokia ima symbian,i po tome ce za nekoga biti drastichno bolja.s druge strane w810 je telefon namenjen za muziku pa je po tome znatno bolji..prosto ta dva telefona su po meni dva razlichita sveta,kao uostalom svi smartfoni u odnosu na obichne telefone,i prosto se ne porede....ali dobro to je samo moje mishljenje

e,sad ako ne zelish da na fon rpash kojekakve dodatne programe i ako ti treba telefon za osnovono(znachi da pozive,sms,muziku i fotke nazovemo osnovnim) onda je w810 mnogo bolji,jer je drastichno manji,ima bolji zvuk i kameru,dobijash bolje slushke i vecu karticu i vishe mu traje baterija.ako od telefona trazish da bude mnogo vishe nego samo telefon(opet uz dodatak onih "osnovnih funkcija"),onda naravno nokia.......e sad vecina ljudi se na ovakav komentar iznervira jer ochekuje kratko i jasno i konkretno poredjenje,koje je nemoguce.

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

kada si vec pomenuo bateriju,zanima me koliko traje na tom w810,cuo sam razlicite komentare ali evo zanima me,samo za poruke i pozive da se koristi bili izdrzala 3-4 dana?
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Popara AS Basket
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Sep 2005. 14:06

Post od Popara AS Basket »

Ja isto hocu da kupim ovaj fon,ali nisam znao kakav je pa sam cuo komentare velikih majstora :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mis, meni traje i do 5 dana sa prosecnim koriscenjem (10min razgovora,15 sms'a,20min. na net'u dnevno)Popara AS BASKET, neces se pokajati sigurno :wink:

Odgovori