Nokia N70 O2 da li uzeti?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 09:25

Nokia N70 O2 da li uzeti?

Post od speed »

Treba mi pomoc u jednoj dilemi. Trenutno sam vlasnik SE k750i starog 3 meseca sa koplet opremom, i imam ponudu od druga da se trampim za N70 sa O2 mreze(1 mesec stara, samo punjac)1. Kakav je zvuk na N70 u odnosu na k750i i ciji je kvalitet slika bolji. 2. Zanima me jel mana sto je sa mreze i da li to moze da se ocisti i da se ubaci originalni softver. 3. Koliko mislite da treba da mu doplatim?
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

1.Zvuk je slican,nisam primetio neku drasticnu razliku,a kvalitet slika je na strani K750!
2.Moze da se ocisti O2 softver,mada on i nije tako strasan kao pojedini (glupi Vodafon) i mozes lako da sklonis negde te sitnice koje ti smetaju ako to se ne trose pare na upgrade ili mozes sam da probas preko Phoenix-a i USB kabla,ali to je vec tvoja stvar!
3.Jel on bukvalno ima samo telefon i punjac ili... mislim posto ne pominjes memorijsku i adapter za nju,da li je nema ili se nisi setio da upises!?Ako ima karticu a nema adapter,ko zna kakav je to telefon (u prevodu ko zna cije dete sad place za njim) i ja ga tada ne bih uzimao a ako ima karticu i adapter,posto je njegov telefon nekih 80-90 eura skuplji,moraces da mu doplatis minimum 70 eura posto ti imas svu opremu a on nista,manje od toga ne bi bilo fer ali ako se dogovoris za manje... sto da ne! :wink:
Pozdrav 8)

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od speed »

Pa dobro zrtvovacu se za taj kvalitet slika nije to mnogo vel. razlika sigurno. Pa ima samo punjac i karticu od 128Mb a za adapter ne znam. Pa i ja sam mislio tako nesto ali videcu da ga ubedim za 50 eura posto sam ja i sluske od w800i kupio one sa 3.5 jack i dobrn mi je ocuvan tel. Znaci isplati se preci na N70 necu se razocarati?

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

off: speed brate gde si kupio slushalice?

btw ako imash te slushalice onda ti je zvuk na k750i dosta bolji od onog na n70! zvuk na ova dva telefona moze da se poredi jedino sa difolt slushkama!bar ja tako mislim! ako neko od struchnijih misli tako nek me ispravi! pozz

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od speed »

pa sluske sam uzeo kada sam kupovao fon u Log%cu ali nije zvuk najbitniji uzeo bih ja bolje sluske i za N70. Nego zanimaju me poznavaoci oba fona pa da mi kazu jel N70 zaista bolji

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ja sa sam na tvom mestu ,ne bih menjao k750,rekao si da ti nije zvuk najbitniji,i da ti je zazlika u kameri nebitna,,,,pa fon zelis da promenis cisto radi promene i symbiana,,,,,oce ne-smart fon da dosadi ali hoce i symbian
nokia c7

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

speed, pa sve sto ti moze zasmetati ili zafaliti na N70 mozes da nadogradis odgovarajucim programom i to mu je jedna od prednosti...ali je samim tim i malo komplikovaniji za upotrebu i mozda ce ti trebati malo da se uhodas sa symbianom...ali zato ako na N70 instaliras recimo player Power mp3 i kupis sluske HS-23 i imaces i fenomenalan zvuk... 8) :roll: :wink: ...tako da mislim da je N70 ipak kompletniji, ali to opet zavisi od individualnih potreba... :wink: :)

p.s. tesko je da ce ti brzo dosaditi symbian...mozda za godinu-dve...ili ni tada..... :P ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

p.s. tesko je da ce ti brzo dosaditi symbian...mozda za godinu-dve...ili ni tada.....
i to zavisi od individualnih poteba

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

llulle, ma sve, bre, zavisi od individualnih potreba, ali covek nekad nije ni svestan sta mu odgovara dok to malo ne isproba... 8) :roll: :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

nemoj propustiti priliku, obavezno uzimaj n70
telefon je apsolutno odlican.... posle nokije 6630 on je po meni best buy
1. imash dosta programa/igrica za njega
2. solidna kamera i video kamera
3. radio i mp3 player
to sto je sa o2 mreze se lako moze srediti stavljanjem novog softvera :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

speed, mozda je glupo ali svasta se desava - da li je telefon dekodiran? .... da ne bude ona varijanta "samo treba da se dekodira i nema problema..."

pozdrav...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da... a dekodiranje je "prava sitnica" oko 100eur... dobro proveri da li sve funkcionise pre kupovine... :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne,dekodiranje za N70 je 60 eura,ona je v2.2 BB5 Nokia a samo za ove novije,tipa 6280 koje su v3 BB5,je dekodiranje 120 eura!Naravno,ako je doneo iz inostranstva i NIJE je dekodirao,to moze biti samo zamena BEZ tvoje doplate!!
Mada mi je opet to sumnjivo da neko ima telefon i karticu a nema adapter (koji ce ti trebati i to mislim za bilo koji citac kartica) a punjac imas i na trafici da kupis,pa bih se na tvom mestu mnoooogo bolje informisao,i nikako ne nasedaj na fore tipa:"Ne znam gde sam ostavio adapter"da ti ne zakuca murija na vrata!
Pozdrav 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Lomnica_city napisao:a nema adapter (koji ce ti trebati i to mislim za bilo koji citac kartica)
Noviji čitači imaju plitak slot i za njih ne treba adapter. :)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja recimo nisam dobio adapter uz moju karticu, ali sam zato odmah posle kupovine telefona otishao u radnju i uzeo karticu od 1gb novu sa adapterom naravno :wink:

dzuljo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2005. 16:21
Kontakt:

Post od dzuljo »

menjaj i ne razmisljaj
od standardni telefon prebacujesh se na telefon sa operativni sis.
pozdrav i sa srechno

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Miskoni napisao:Noviji čitači imaju plitak slot i za njih ne treba adapter. :)
Da, na mom citacu RS-MMC moze bez adaptera. Ali zato ne bih mogao da je stavim u digitalac bez adaptera.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Dobro ja imam integrisan u laptop,tako da kod mene ne moze veliki broj formata da se koristi pa zato napisah verovatno,kad nisam siguran onda necu da lazem coveka!Ali promasili ste poentu,ko ima samo telefon i punjac,a nema adapter za karticu (o ostaloj opremi i da ne govorimo) onda je ipak bar malo sumnjivo,ma kakav on drug meni bio opet bih to proverio malo bolje,pa to i njemu savetujem!I neka obavezno vidi je li dekodirana,za slucaj da je decko doneo iz inostranstva onda postoje sanse i za to!
Pozdrav 8)
Poslednja izmena od Lomnica_city u Ned, 03. Sep 2006. 13:22, izmenjeno 1 put ukupno.

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od speed »

decko koristi telefon, znaci dekodiran a kupio ga je od decka koga znam koji je dosao iz inostranstva za raspust i nije imao ni punjac kod sebe ali ga je prodao trebale mu pare. i tako. ja sam mu predlozio pa cekam odgovor javicu vam

Odgovori