Bolja kupovina je?
Zasto?
Molio bih samo iz licnih iskustava odgovore,ako je ikako moguce.Nisam u mogucnosti da razmisljam dugo,dan d mi je u subotu.Posto zivim u rupi od grada moram za BG.
ps: zadnji koji je ispao iz ove sadasnje kombinacije je nokia 6280[/img]
samsung d600 ili e900
E900, definitivno!!!. 6280 ne moze ni da prismrdi E900 a za d600 zaboravi. Cak i ako je skupji ipak uzmi E900, veruj mi.
Cakcao sam sva tri telefona i E900 je UBEDLJIVO NAJ NAJ
POz
Cakcao sam sva tri telefona i E900 je UBEDLJIVO NAJ NAJ

POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Dobro de ajd neko pametnije,posto je doslo do izmene plana putovanja tel.kupujen sutra najkasnije prekosutra,sto znaci da bih zeleo malo brze odgovore ako je moguce.
Sta bi ja kao enormno veliki laik trebalo da pogledam tj.zamolim "ljubaznu" prodavacicu da bi bio koliko je to moguce siguran u ispravnost doticnog aparata
Sta bi sve od ostalih djakonija trebalo da dobjem uz fon?
Jedno obecavam da cu u ponedeljak ovde dati svoje prve utiske o kupovini,ali obecavam....
Sta bi ja kao enormno veliki laik trebalo da pogledam tj.zamolim "ljubaznu" prodavacicu da bi bio koliko je to moguce siguran u ispravnost doticnog aparata
Sta bi sve od ostalih djakonija trebalo da dobjem uz fon?
Jedno obecavam da cu u ponedeljak ovde dati svoje prve utiske o kupovini,ali obecavam....
@janbo: E900 ima "blic". Tako da, E900 definitivno (nemas sta vishe da razmisljash o D600), garant cesh biti veoma odusevljen sa E900. Ako idesh za BG nekim poslom pa je ovo usput onda OK, ako ne, onda je bolje naruciti postom telefon iz Telekom+a. Postarina ti je jako malo (ja sam platio 250dinara za Beograd - Vrsac), cak i ako si dalje od BG-a, nece te izaci jako puno. Dobijesh sve, telefon u orginalnoj kutiji (u foliji) i garanciju tako da ne trebas nista da brinesh.
Ako ipak dolazish za BG, onda te ja isto savetujem da idesh u Telekom+ i da kupish telefon. I josh hocu da kazem, cak i ako ti bude "ispred nosa", OBAVEZNO ZAOBIDJI LOGIC SHOP!. Dva moja druga su uzela w810 odatle i obojici im nesto 'fali. Jednom ne funkcionishu tasteri sa strane a drugom je bio "sj*ban" dzoistik. Ni jedan ni drugi nisu dobili original pakovanje, nego su im tako dali sa strane sve posebno i sve ubacili u njihovu kutiju ... itd... To su bili najverovatnije prepakovani telefoni.... anyway.... ZAOBIDJI LOGIC SHOP. A moja preporuka je: Telekom+
Pozdrav
Ako ipak dolazish za BG, onda te ja isto savetujem da idesh u Telekom+ i da kupish telefon. I josh hocu da kazem, cak i ako ti bude "ispred nosa", OBAVEZNO ZAOBIDJI LOGIC SHOP!. Dva moja druga su uzela w810 odatle i obojici im nesto 'fali. Jednom ne funkcionishu tasteri sa strane a drugom je bio "sj*ban" dzoistik. Ni jedan ni drugi nisu dobili original pakovanje, nego su im tako dali sa strane sve posebno i sve ubacili u njihovu kutiju ... itd... To su bili najverovatnije prepakovani telefoni.... anyway.... ZAOBIDJI LOGIC SHOP. A moja preporuka je: Telekom+
Pozdrav
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?