samsung d600 ili e900

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
janbo_pfc
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 06. Sep 2006. 14:57
Kontakt:

samsung d600 ili e900

Post od janbo_pfc »

Bolja kupovina je?
Zasto?

Molio bih samo iz licnih iskustava odgovore,ako je ikako moguce.Nisam u mogucnosti da razmisljam dugo,dan d mi je u subotu.Posto zivim u rupi od grada moram za BG.
ps: zadnji koji je ispao iz ove sadasnje kombinacije je nokia 6280[/img]

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa u sushtini su ti isti,na tebi je samo da izaberesh koji ti je lepshi jer se razlikuju u dizajnu i to je to... 8)

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

mnogo njih pljuje 6280 al ja bih se pre opredelio za nokiju nego za samsung.....a e900 i d600 su ti isti po specifikacijama koliko ja znam....e900 je manji(il bar tako izgleda) lepshi je i ima noviji softver! smao mnogo je skuplji od d600 tako da mislim da ne vredi tih para!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

E900, definitivno!!!. 6280 ne moze ni da prismrdi E900 a za d600 zaboravi. Cak i ako je skupji ipak uzmi E900, veruj mi.

Cakcao sam sva tri telefona i E900 je UBEDLJIVO NAJ NAJ :)

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 28. Avg 2006. 20:38

Post od Wanderer »

i moj glas ide za e900 .... fon mi je full onako... po meni najlepsi od svih slajd fonova... a sto se tice specifikacija... ima sve potrebno

janbo_pfc
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od janbo_pfc »

Jos par "glupih" pitanja a to je:
Koliko je u celoj prici bitno to sto e900 nema blic?
Elem kao sto rekoh zivim u rupi tako da necu imati neograniceno vreme za lunjanje po bg-u molio bih ako nemoze ovde onda na pm,neku konkretnu lokaciju doticnog e900

janbo_pfc
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od janbo_pfc »

Dobro de ajd neko pametnije,posto je doslo do izmene plana putovanja tel.kupujen sutra najkasnije prekosutra,sto znaci da bih zeleo malo brze odgovore ako je moguce.
Sta bi ja kao enormno veliki laik trebalo da pogledam tj.zamolim "ljubaznu" prodavacicu da bi bio koliko je to moguce siguran u ispravnost doticnog aparata
Sta bi sve od ostalih djakonija trebalo da dobjem uz fon?

Jedno obecavam da cu u ponedeljak ovde dati svoje prve utiske o kupovini,ali obecavam....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@janbo: E900 ima "blic". Tako da, E900 definitivno (nemas sta vishe da razmisljash o D600), garant cesh biti veoma odusevljen sa E900. Ako idesh za BG nekim poslom pa je ovo usput onda OK, ako ne, onda je bolje naruciti postom telefon iz Telekom+a. Postarina ti je jako malo (ja sam platio 250dinara za Beograd - Vrsac), cak i ako si dalje od BG-a, nece te izaci jako puno. Dobijesh sve, telefon u orginalnoj kutiji (u foliji) i garanciju tako da ne trebas nista da brinesh.

Ako ipak dolazish za BG, onda te ja isto savetujem da idesh u Telekom+ i da kupish telefon. I josh hocu da kazem, cak i ako ti bude "ispred nosa", OBAVEZNO ZAOBIDJI LOGIC SHOP!. Dva moja druga su uzela w810 odatle i obojici im nesto 'fali. Jednom ne funkcionishu tasteri sa strane a drugom je bio "sj*ban" dzoistik. Ni jedan ni drugi nisu dobili original pakovanje, nego su im tako dali sa strane sve posebno i sve ubacili u njihovu kutiju ... itd... To su bili najverovatnije prepakovani telefoni.... anyway.... ZAOBIDJI LOGIC SHOP. A moja preporuka je: Telekom+

Pozdrav
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

janbo_pfc
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od janbo_pfc »

Dariu i ostalima zahvaljujem na savetima
Znaci bez greske(mislim na savete i tel skupa),u ruci mi je od petka tako da mogu da konstatujem da sam pazario fin tel.
Sada kako i dolikuje selim se na temu SAMSUNG-a

Jos jedared HVALA

Odgovori