Molim za savet oko izbora telefona

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Truly
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 17. Sep 2006. 19:07

Post od Truly »

Wow... :o Ljudi sta reci osim RESPECT!
Hvala puno na odgovorima u tako kratkom roku.

Vidim da nisam naveo neke stvari poput cene koja ne bi smela da predje 250e.
Sto se tice toga da telefon treba da bude prenosivi memoriski uredjaj, mislim na to da prosto mogu tu karticu da koristim i za prenos nekih drugih podataka. Kartica bi za moje potrebe bila od 512MB do 1GB.

E sad, video sam i korisne predloge tipa usb citaca kartica. U principu, bilo koji nacin da tu karticu koristim kao prenosivu memoriju dolazi u obzir. Nije obavezno da sam telefon mora biti p&p, ali to mi ne lici na losu ideju ;) To mi je bila nekako prva i logicna ideja, ali to znaci da moram da vuglim i usb kabel sa sobom :smutny:

Eto, da sumram: zilava baterija, kvalitetan mp3 plejer, mogucnost da ubacim memorijsku karticu i neki nacin da je koristim i za prenosenje drugih podataka (usb kabl, bluetooth, usb citac kartica itd).

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Mislim da ti je najbolji izbor na kraju da uzmes W810 (WALKMAN)!!! :P :roll: :wink:
Ima tacno sve sto si naveo,jaku bateriju,odlican Mp3 player (jos dobijes i extra sluske uz njega),512MB (dobijes memorijsku uz fon) i komp ga prepoznaje kao zaseban disk tako da mozes da stavljas na njega sta god hoces (odnosno da ga koristis kao prenosivi USB) i jos povrh svega toga izgleda odlicno! 8) :wink:

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

slazem se sa gameforce -eom :D a uz sve to dobijes odlicnu kameru a memorijska od 512 je oko 30 eura

milic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 17:13

Post od milic »

Poslusaj nas,uzmi w810i se,ja cu njega uzeti,sad imam 6233, i on ti je mnogo mnogo dobar izbor,fenomenal displej,extra zvucnici,i lep je ovako,mislim na 6233,a za w810i cu ti reci utiske kad ga budem uzeo ako ga ti ne budes uzeo do subote............pozz

Odgovori