Nokia 6230i vs SE K750i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nosferato
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 11:15

Post od nosferato »

pezo 306 1974.godiste(ako uopste postoji) :lol: :lol: :lol:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@koren: Kamera neuporedljiva, mp3 ni blizu, ekran manji...... Jeste korektan telefon ali da bude bar 50-60 evra jeftiniji (ali nije!).

Drugim recima 6230i je pristojan telefon (pristojna kamera, pristojan mp3, pristojno mali ekran) dok ti je k750 (mega kamera, mega mp3, dobar ekran). P900 >>> nokia komunikator, kao sto s ti rekao taman bmw - yugo.

@malone: ma nema ni sta da razmisljash o 6230i, nema ni potrebe da ga pogledash :D , mozesh slobodno odmah da uzmesh k750 :) (btw pogledaj i d750, to je isti telefon samo je skinut sa mreze i ima drugu masku, za softver ne brini (moze da se flashuje), jedino ako joj se mozda vishe budeo svidjao dizajn, inace telefoni iznutra su IDENTICNI!)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Pozdrav svima.Obisli smo danas neke radnje u balkanskoj.Imali su i jedan i drugi.Cim je videla k750i vise nije ni razmisljala o nokii.Uzeli smo i to crn.Cena je bila 194e.Prvi put kada ga je ukljucila prodavacica nije stavila poklopac i telefon nije digao sistem do kraja.Posle je stavila poklopac i kao digao se,al posle sa mojom karticom opet je uradio isto.Sada smo menjali kartice par puta i ne pravi frku.Mislim da nije nista ozbiljno?Nego ovaj prodavac mi rece da kao treba da se puni 3 puta po 12h.Devojka kao hoce strogo da se pridrzava toga dok sam ja cuo da su to ciste gluposti za ove litijumske baterije.Gresim li???

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ne greshish....ja mislim da nema litijumsku nego polimer bateriju koja isto tako ne treba da se formira!formiranjem nishta ne moze da se postigne!

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Ma ja reko prodavcu da sam cuo da ove baterije dolaze fabricki formirane al on kao nije to tacno,nijedna baterija nije fabricki formirana i mora onako.
Nego jos jednom da se zahvalim svima na silnim komentarima i sto su mi pomogli u izboru.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Malone, pa bateriju punis nekoliko (3) puta do kraja i praznis, ali je punis dok se ne napuni, a ne 12,14 ili 16 sati...

pozdrav...

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

To vec i ima logike.Hvala ti al devojka je vec zacrtala da je puni tri puta preko noci.Sta da joj radim.Bitno je da sam ja napravio pravi izbor.Pozdrav

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

pa nepotrebno je ali nece da skodi :D ....... kao sto se ljudi tripuju da moraju povremeno da isprazne li-ion bateriju do kraja .....

poz...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

neki tripuju da povremeno isprazne...ja imam druga koji je stalno prazni dok se ne isprazni! shta cesh taki je chovek:D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ajd da ne otvaram novu temu pa da pitam ovde...zanima me vase misljenje koji je od ova dva telefona "bolji" , SE K750i ili N 6233? hvala... :oops:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Uh diskutabino bitanje ja glas dajem SE ali ta dva telefona se ne mogu porediti.Glavni konkurent 6233 je k800i i vec je u testu navedeno da nokia nema sta da trazi pored k800i....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja bih morao da prokomentarishem dizajn i da kazem da koliko god da je 6233 lepo uradjen i solidno dizajniran,ipak k750 deluje kao solidniji i ozbiljniji aparat.takodje koliko sam video kamera je slabija kod nokie kao i kvalitet mp3,chak i sa originalnim slushkama od k750 koje nisu neshto.neznam,zaista dva solidna aparata,lepog izgleda i solidnih funkcija.i velichina malo ide u korist k750i,a ja recimo preferiram joystick u odnosu na navi pad....tako da sve je pitanje lichnog ukusa,mislim da nijedan nemoze bitno da razochara.mozda je moje mishljenje pristrasno jer nisam neki fan nokie,ali shta da se radi,barem priznajem da je 6233 jako dobar aparat :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

imao sam, recimo prilike da se zezam sa 6131 i iako taj aparat ima i MP3 i kameru 1.3Mpx sve to je mnogo lose nego kod, recimo nokije 6630...e sad...moja poenta je u tome da je veoma bitna serija (barem kod nokije) i da kvalitet zavisi od toga... pitanje je da li nokija 6233, posto je serije 62xx moze da bude zbog toga losija po kvalitetu od SE K750i tj. da li to sto je ovaj model serije 62xx moze da utice na kvalitet samog aparata u odnosu na svoje ekvivalente po ceni?...hvala

Odgovori