Evo mene opet

sad mi dosadio 6630 i ocu da ga menjam sta mislite dvoumim se izmedju ova 2 telefona.Oba su oko 190e,k750i bi opet uzeo jer prva ljubav zaborava nema

salim se malo,svidja mi se sto je tako mali,onda nedostaje mi kamera,i radio,i onaj mali telefon.A v3i bi uzeo malo za promenu da probam motorolu,a i oduvek sam zeleo da imam telefon na preklop i tako mali.Samo onda ne bih imao ni radio a ni dobru kameru.Inace V3i bi uzeo sa iTunes softverom koji je sigurno malo skuplji od ovog normalnog koji je 180e,ali uz njega idu slusalice,ide 256mb kartica.Sad ne znam sta da radim,je moze neko da kaze utiske V3i,k750i znam.A i kamera mi nije toliko bitna jer uzimam fotoaparat,a razlog zbog cega menjam 6630 malo mi je dosadio,sve sam provalio(ima jos dosta da se provaljuje

)onda malo mi ne odgovara velicina ali sasvim je pristojna,a i u skoli svi se navadili na moj telefon,te oce da igraju igrice,te ovaj oce da vidi programe,te ovaj oce da gledam simpsonove,te ovaj oce da gleda Ice age,sad moram da vadim mem.karticu i da kazem da mi se pokvarila jer su se svi navadili,tako da sam resio da ga prodam.Al sam ispisao,aj pomozite inace ne planiram da dodajem neke velike pare znaci do 20e dodajem.