SE k750i vs Motorola V3i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

SE k750i vs Motorola V3i

Post od MilančeBGD »

Evo mene opet :) sad mi dosadio 6630 i ocu da ga menjam sta mislite dvoumim se izmedju ova 2 telefona.Oba su oko 190e,k750i bi opet uzeo jer prva ljubav zaborava nema :) salim se malo,svidja mi se sto je tako mali,onda nedostaje mi kamera,i radio,i onaj mali telefon.A v3i bi uzeo malo za promenu da probam motorolu,a i oduvek sam zeleo da imam telefon na preklop i tako mali.Samo onda ne bih imao ni radio a ni dobru kameru.Inace V3i bi uzeo sa iTunes softverom koji je sigurno malo skuplji od ovog normalnog koji je 180e,ali uz njega idu slusalice,ide 256mb kartica.Sad ne znam sta da radim,je moze neko da kaze utiske V3i,k750i znam.A i kamera mi nije toliko bitna jer uzimam fotoaparat,a razlog zbog cega menjam 6630 malo mi je dosadio,sve sam provalio(ima jos dosta da se provaljuje :roll: )onda malo mi ne odgovara velicina ali sasvim je pristojna,a i u skoli svi se navadili na moj telefon,te oce da igraju igrice,te ovaj oce da vidi programe,te ovaj oce da gledam simpsonove,te ovaj oce da gleda Ice age,sad moram da vadim mem.karticu i da kazem da mi se pokvarila jer su se svi navadili,tako da sam resio da ga prodam.Al sam ispisao,aj pomozite inace ne planiram da dodajem neke velike pare znaci do 20e dodajem.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

ja mislim da je K750i~V3x i po meni je bolji k750i ne znam kako funkcionise dzojstik ali siguran sam
da njegova zamjena nije skupa .... :D

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma kakvi,V3i je solidan telefon,ali prvenstveno fancy telefon (da se magupirate kao onaj Tony iz Sopranos) ali posto trazis funkcije onda... potrazi polovan W810 za te pare,najbolja investicija sigurno,ili uzmi nov K750 mada se ja ne bih vracao bas na staro,treba probati i nesto malo bolje!
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa slusaj ne trebaju mi neke ono napredne funkcije,ja sam i mislio da uzmem V3i da se malo smekerisem :D jer video sam da od telefona nema nista drugo,mogu da ih menjam ko carape a svaki dan ce izlaziti bolji i bolji 8) Ne znam,ne volim da uzimam polovno plasim se da se ne pokvari i ko zna sta je taj pre mene radio sam tim telefonom.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Motorola je modernija i lepsa i nista vise.Nikako ne uzimaj ponovo k-750.Razmisli da li je lepota presudna ili treba imati jos nesto....(Ima jos telefona)
LG G2 Black,16GB

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Uzmi polovan SA GARANCIJOM!!Znaci ne da rizikujes ne znam koliko,a ipak je mnogo bolje ne kajati se posle,a mislim da ces se pokajati ako uzmes V3i,jer kad sam video kevinu V3,nisam bio nimalo odusevljen (posebno lakocom koriscenja,meni je bas naporan),a V3i je isto to samo sa slotom za memorijsku i boljom kamerom!
Edit,pretece me AoL: A izvini po cemu je Motorola modernija!?!? :lol:
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja sad stvarno ne znam sta da radim,znaci sad je usao i w810i u trku,hehe :) o njemu nisam ni razmisljao,ne znam ni koliko se krece polovan,aj sad cu malo da gledam oglase.

Edit: sad sam gledao oglase i niko ne prodaje polovan w810i,sta je ovo :)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mozda ga nema sad odmah,ali naici ce,a mozes i ti da postavis oglas da kupujes doticni,i da proveris malo i druge oglase,nije mobilnisvet ni jedini a cini mi se ni najjaci po pitanju oglasa!
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Gledao sam i ostale oglase,ali se pojavljuju oni nebulozni prodajem w810i kao kamera 2mpx,bluetooth i cena 270e.A nov 245e,aj videcu jos ali ne znam ja bih ipak opet k750i ne znam sto,ali i V3i moracu da svratim do neke radnje i pogledam uzivo V3i.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milan91: nemoj da uzmesh ni jedno ni drugo (k750 si imao, v3x nije nesto) nego uzmi SE P900. Da ne shirim sada price jer znash kakav je telefon. Nece te brzo smoriti definitivno!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dario, ne znam videcu jos oko p900 ne znam nekako mi nije potreban.Nemam ja para za v3x,ja sam mislio v3i. :)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milan91: dajesh 6630 za v3i. Daj bre, pa spusti se na zemlju, zasto bi to radio? Taj ce da te smori za manje od mesec dana (garantujem, jer sam imao v3 a v3i je isti djavo sa vishe memorije i boljom kamerom, softver je isti (tj. same crap). Telefon je spor, jedva kucash poruke (tj. kada ti treba neki znak, jedva ga nadjesh, nije tako prosto kao kod nokie), ne vidim razlog zasto bi ga menjao (jedino zbog Look&Feel), ali ako ga menjash posle v3i ne mozesh da prodash ni za 130evra.

Ako vec hocesh da ga menjash, mozesh da pogledash D750 (eto da ne uzmesh ponovo k750 a i d750 ti je i jeftiniji i bolji i odmah trazish da ti stave softver od w800 za DZ i eto, nece toliko da te podseca na k750 (ni spolja ni iznutra :))).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dario, ne odlucio sam da vise ne kupujem telefone,jer sam tek sad video da nemam nikakve koristi od njih,a to da ce da me smori to je sigurno 1000% Odlucio sam da uzmem opet k750i ali kad budem kupovao telefon pogleda cu V3i da vidim kako izgleda to cudo,kad ga moje ruke do'vate :D D750i sam imao priliku da vidim i ne znam mogu reci da mi se uopste ne svidja ne znam zbog cega,em te T-Mobile nalepnice me nerviraju,em ta boja maske mi nekako ne odgovara,a i zadnjica d750i isto mi se ne svidja.Mislim da sam resio da cu se vratim opt na k750i. :) :wink: A v3i ili neki njemu slican mozda isprobam u nekoj daljoj buducnosti kad bude izasao onaj V3xxxx :D Inace hvala svima na pomoci,sad mi je ostalo da jos udomim 6630

Odgovori