Pre manje-više 2 meseca bio sam na ovom forumu tragajući za epskim odgovorom koji telefon izabrati...Imao sam par aparata na umu i to od
Nokia: E60 E61 E70 N91;
SE: P990
U međuvremenu sam išao u inostranstvo, ali tamo nije bilo P990 za koji sam se odlučio, pa sam pazario Qtek S200, koji me je dobro služio, ali je JAAAKO spor sa karticom od 2GB, a to mi je minimum minimuma, jer jako volim da slušam muziku. Barem mu je kvalitet reprodukcije bio dovoljan, jasam čak priključio adapter i slušao muziku preko Koss slušalica.

E, sad, aparat je JAAKO spor, tako da ja vadim karticu i sve vreme je držim u džepu dok nije trenutak za slušanje muzike. Korišćenje kalendara ili slanje E-maila dok je kartica unutra je nemoguća mislija. Da ne spominjem to što me strašno nervira nestabilnost prijema signala(aparat je ispravan, jednostavno je takav).

Sve to mene jako izluđuje i odlučio sam da ponovo menjam telefon.

Juče sam kod kolege video E50, i jako mi se svideo. Aparat je mali, jako elegantan, može da stane u džep od sakoa ili košulje bez problema, ekran je fantastičan. Ono što mene zanima je da li je MP3 reprodukcija na nivou, recimo, N70? I da li je aparat OK, kvalitetan? Možda da uzmem E70, ali on mi je ogavan po dizajnu, pre ću onda P990...
P.S.Od P990 sam na pola puta pa odustao, meni me izluđuje, i ma koliko sam bio zagrejan za njega, sada me je zavela ova E50... podseća me na moju 6130i